Zato sto ih ima toliko i onda pocinju da se razlikuju i ja sad onda treba da prihvatim da ima lepih zutih ljudi i ruznih zutih ljudi. I onda me nervira kad vidim one koji dignu nos i kao srecni su, ponosni, uzivaju. Oni ruzni kod nas sto spuste glavu kad prolazis su mi okej, ovi mi smetaju. Sta se koji kurac ponose?!
Одем до трафике по гицепљу ћалетовим колима и неки цар улети у моју траку сјугом и директ ме скуца, одвали ми и браник и фарове, 700 евра штете. Ћале неверуе! Срећа па нисам крив, овај мармун јанпи био, а ћале би ме упокојијо.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-y_1TmbMbi0
Само акцијај бичарке Џело, само акцијај и не предај се никада. Са тим ставом можда нећеш имати озбиљне везе, али ћеш МНОГО ЈЕБАТИ!!!11
Добро си се сетио да дођеш Петре Јебиветре. Лоло
Srce samo na kratko.
Вратичеш се ти, знааам ја.
Ozbiljan problem imam: Bračne dužnosti me ometaju da se posvećujem Vukajliji.
10 ojebina se ne može okupiti za jedan najobičniji fudbal čitav jebeni dan. I taman kad se okupimo otmu nam termin naš nasušni.
Ooooo, Jerolima im na nebu!
Luks ćuti i jebi, šta se žališ. Kad sklepaš trojke biće vremena za četovanje.
Лукс, доведи и жену на вуку, па се дружите и овде, видиш како то раде Курајбери, Млата и ја (лололололо), и остали појединци. :Д
Прехладила сам се.
Како бре? :(
Ljudi aj pišite nešto normalno, puca nekome kurac što ste slomili nokat ili što brišete sline rukavom.
Немој да си окрутан Петре.
Возио се 12 сати и дупе ми одпада :)
HAHAHAHAHA
Zuti ljudi svuda oko mene. Necu da vidim zuto ni na smajliju. :(
Зашто си тако нетолеранта и неурбана Пуфнице? Поштуј туђе различитости!
Zato sto ih ima toliko i onda pocinju da se razlikuju i ja sad onda treba da prihvatim da ima lepih zutih ljudi i ruznih zutih ljudi. I onda me nervira kad vidim one koji dignu nos i kao srecni su, ponosni, uzivaju. Oni ruzni kod nas sto spuste glavu kad prolazis su mi okej, ovi mi smetaju. Sta se koji kurac ponose?!
Пуфнице, све бих ја то у рудник.
Одем до трафике по гицепљу ћалетовим колима и неки цар улети у моју траку сјугом и директ ме скуца, одвали ми и браник и фарове, 700 евра штете. Ћале неверуе! Срећа па нисам крив, овај мармун јанпи био, а ћале би ме упокојијо.