U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Samo se ti nadaj.
Елек, требаш неку помоћ?
http://memegenerator.net/cache/instances/400x/10/10620/10875303.jpg
Елек, не ваља потискивати осећања...
Obrisao sam post trololo
Enemi, dosta si povoljan, mogu da te kupim, može umesto šake i po čvaraka, četiri šake pihtija? To mu dođe na isto, a šta ja znam, treba mi neko da bere pamuk na plantaži, ako si zainteresovan. Pihtije naravno idu unapred. x)
Сморена имаш пвт :)
To je trebalo da u onaj za pohvalu upišeš! Ladno si prva dama koja je prva mene PVT-ovala. :) Samo gospoda... Ovo mora da se napiše u pohvale. xD
Alo ljudi (ŽENE) ovde se jadate. Kuš na drugu temu!
PROD'O SAM LAPTOP ZA ČETRES EVRA!
Jel kraden?
Jeste.
Сад само да те усере да је Курдов и па-па. :))
Ako je dotle došlo onda jebiga, nek mi prebije noge, čak bih mu se i javio na kućnu adresu... :D
Nije...moj je pored komode, evo gledam ga! Spava! :-)
O jebem vam sunce spemersko.
Napisala sam i tamo. :) Ovde sam odgovorila na njen odgovor. Tamo sam ozvaničila. Tako da... Ne kuš. :)
Imam jebenu seboreju, pa se sad drkam sa kojekakvim mazarijama.
Морам ин да скул ујутру, а ока нисам склопио има 20 сахата. :(
Joj, Rosoneri, znam koliko je to zajebano i frustrirajuće, i moj ćale od toga pati... Drž se!
Murinjo, aj u krevet! :)