Moram nekom da se izjadam :((

1. Otrovao sam se. Celu noć sam povraćao i imao temp. 39. I sad sam se probudio, i trebao bih na posao. Mrka kapa.

2. Neko od mojih bajnih ukućana je ostavio balkonska vrata širom otvorena a ozrenske noći su tipa Arktik, probudio sam se otkriven, sa slojem mraza, inja, snijega i ostalih padavina širom sobe, uključujući i na meni sloj od 4 cm.

Izgovor je bio da se kačao veš i da je neko mahinalno ostavio vrata otvorena.

KO JEBENO SUŠI VEŠ NA ŠTRIKU KADA JE NAPOLJU -4°C? Ne kontam, jebiga.

3. Злопатим се, убогаљена сам, нисам ни на предавања отишла јутрос јер не могу да се мрднем.

4. Ko dir'o? Ko kar'o? Ko razočar'o?

5. Otrovao sam se. Celu noć sam povraćao i imao temp. 39. I sad sam se probudio, i trebao bih na posao. Mrka kapa.

Joooj, mica mala... Baš mi žao. Brzo će ti biti bolje, ta akutna stanja jako brzo prolaze, ne brini. :)

6. Тито, десни јајник.

7. Joj, imam neki osjećaj da je to bolno iako nemam jajnike...

Nego, od jutros me zvalko troje ljudi za laptop i nude kule i gradove a ja neću dispadnem šupčina pa da odjebem ovog što sam mu rezervisao za 40€, ipak će momak doći iz drugog grada samo da pokupi.

A jedan mi nudi fontele, neki LG novi, tač skrin, pičke materine, sa ful opremom, i on bi mi donio na noge...
    Drugi daje 50€ al da mu pošaljem busom, treći bi mi dao motor tomos, krosericu, 49 kubika...

8. Јест' болно, али контам да сад пролази. Безбедна сам до следећег налета.

9. Tito, bolje bi prosao da si ga udjelovima prodao :)

10. Naravno da bi, i to daleko bolje, al' mi trebaju pare odmah i sada, moram sestri uplatiti takmičenje, obećao sam, a para nigdje do prvog, što mi je daleko....

11. Fala kur... suncu, odbanovali su me....

12. Fala kur... suncu, odbanovali su me....

Ti si bio banovan? xD
    Jeeej, sad možeš da visiš sa nama ostalima na Vuki! Mi se svi ovde vooooolimooooo! :)

http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617

13. Pa visio sam i dok sam bio banovan...

SMORENA NE ZNA KOJI JE SKOČKOV DUPLI!

HAHAHA

14. SMORENA NE ZNA KOJI JE SKOČKOV DUPLI!

JA NEINFORMIŠEM.

Nije to isto. Original je zakon. Posebno na ovoj temi. :)
    Ko i elek, isto sve, ali nešto ipak malo manje isto...

15. Ja znam koji je skočimišov dupliiiiii, jes. A jadam se jer treba da se pakujem, a mrzi me.

16. http://www.youtube.com/watch?v=y6PKkYqVZjU

ORIGINAL SAMO SAM JAAAAA NIJEDNA NIJE MI DO KOLENAAAAA....

17. Nije to isto. Original je zakon. Posebno na ovoj temi. :)

+1

Него, зна ли неко чији је дупли Неваљашна?

18. ORIGINAL SAMO SAM JAAAAA NIJEDNA NIJE MI DO KOLENAAAAA....

Jesi. <3
    Je l' sam samo ja sirotinja koja nema dupli? xD

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.