Moram nekom da se izjadam :((

1. Рекла сам ја да је он добар! Елек срце!

2. Ne mož' ti nas ubedit' Elek... xD
    A vidi gaaaaa...... mislim, ne vidim ga, ali čak mi i taj klonirani avatar postade micast... ^_^ Elek, grubijan mekog srca. :P

What?! O:)
    http://29.media.tumblr.com/tumblr_li7e48TRrK1qbityio1_500.jpg

3. Oću boli me kurac, idem da odgledam film ako se skontam.

4. Мојне си груб, шчуо?!

5. 'Ebo te život, koliko ti traje taj film? Već šest sati ga gledaš. x)

Izi, š'o je čudno, danas sam bukvalno ceo dan provela nolajferišući na Vukajliji... Nikad mi se to nije desilo... A... Nije tako loš osećaj... :) To mislim da je pre za kukanje, nego za hvaljenje. x)

6. Сестро слатка, ја ти тако по цели дан... Некад ми је било чудно, а сад сам се навикла... :) Мислим оно, одомаћила сам се. хД Таман сад имам коме да кукам, да си жива и здрава! :*

7. Сутра морам да устанем у 7. Помоз' Боже!

8. Морам опет да почнем са учењем, а таман сам се одвикла. Ајмо господо Исусе, Мухамеде, Будо, Маријо, тибетански монаси и Јеховини сведоци једном молитвом синергетског ефекта, мене грешницу сутра да натерамо да учим.

9. Видех Мирјану БМ на Сајму. И цена једне Капорове књиге (и половне и нове) је криминал.

10. NEMAM VIŠE BOSILJKA!

AAAAAAAAAAAAAA!

Koji čaj sad da pijem?

11. Ne, ne, ne...

Našao sam bosiljak.

Sreća pa sve uštekam za ne daj bože, ko hrčak, izvukao sam papirnu kesu na kojoj piše KUNA al unutra nije kuna nego bosiljak! jeeeej!

12. Tebi nikad nije dosadno. xD

Onda ćuti tu i pij to. Odo ja da zakasnim na faks. xD

13. Ne žuri nigdje, neće fakultet pobjeći.
    Ko god je žurio vrat je slomio - stara mudrost.

14. Hi, hi. :D Idem kraljevski polako. Puž ekspres. Taman dok ti popiješ čaj, ja sam tamo. :)

15. Dosla tetka dovela unuke...TO SKACE TO VRISTI TO GALAMI....jedina prednost sto mi brisu laminat po sobi....

16. Изгубио сам рачун од слушалица и не могу да рекламирам. :((

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.