Stvarno? I to si tražila na PVT? xP
Pa, realno jesmo... On se samo smeje u facu... :) Mada mi jeste pomog'o onda kad sam bila u groznom bedaku, svi se rasplakali kad su pročitali kako me poterao maler.... Al' on tako napisa neki sto puta gori život, da mi je bilo bar malo lakše. :)
Ма нисам на ПВТ, зарекла сам се да нећу док се он не јави први, лолололо хД
Па погледаш како лепо тешимо народ, по читав дан, а он негде гледа неки филм, срамота! :Д Ал' добар је елек, увек 'оће дат' ракије и тако тога кад је мука, а то се цени! :Д
Моји отишли на екскурзију јуче, немам шта да радим, па сам приморана да нолајферишем. :( има ли ми лека, тј. кад једном постанем нолајфер, могу ли се вратити нормалном животу, ако то пожелим?
Ал' добар је елек, увек 'оће дат' ракије и тако тога кад је мука, а то се цени! :Д
A dobar je on... uvek se pravi neosetljiv, ali uvek prokomentariše kad mi ženske se raskokodačemo, tako nam stavlja da je uz nas... Na neki grub, neosetljiv način. xD :3
Izzie evo nešto o toj seriji. Treba imati čelične živce ako baš hoćeš da gledaš tu seriju. mnogo je nepravde i surovosti prikazano.
Nacionalna studija o zdravlju porodice iz 2005. i 2006. sprovela je istraživanje među udatim ženama u starosnoj grupi od 20 do 25 godina. Oko 45 procenata tih žena priznalo je činjenicu da su se udale sa manje od 18 godina. Mi se strogo protivimo brakovima među decom. Takvoj pogrešnoj praksi nema mesta u naprednoj naciji. Ova serija, ''Mala nevesta'',mali je pokušaj s naše strane da sprečimo brakove među decom kako bi naredne generacije imale bolju budućnost.
Sklapanje dečijih brakova još uvek je društveni običaj koji preovladava u nekim delovima Indije. U ruralnom Radžastanu porodice su sklopile brak 10-godišnje Anandi sa njenim vršnjakom Jagadišom, jedinim unukom bogate i konzervativne porodice kojij je na čelu Kalijani Devi. Ona ima dva sina Bairona i Basanta. Jagadiš je Baironov sin.
Anandi udajom ulazi u novi svet i život koji je zbunjuje, jer o njemu ništa ne zna. Mora da se navikne na novu porodicu stranaca, nove odnose kao žena i snaha.
Bračne odgovornosti, a sve u ime tradicije, predstavljaju ogroman teret za nezrelu devojčicu.
Anandi sa 13 godina beži od kuće i vraća se u svoje selo. Vraća se mužu tek kad je napunila 18 godina i sazrela, kada može da preuzme bračne odgovornosti.
Što je jedam moj dobri kolega rekao: nije ni život nas propaliteta tako loš. :)
Eto, kad si sama, a na Vuki, imaš puno potencijala za uspešan nolajferizam, možeš da čitaš defke naglas, plus imaš vremena da naučiš kako da citiraš. :)
Već jesi, sori... Eto.... Super napreduješ. :)))) Samo opušteno. xD
A dobar je on... uvek se pravi neosetljiv, ali uvek prokomentariše kad mi ženske se raskokodačemo, tako nam stavlja da je uz nas... Na neki grub, neosetljiv način. xD :3
Елек, прочитале смо те! лоло :Д
Vučica21™
Izzie evo nešto o toj seriji. Treba imati čelične živce ako baš hoćeš da gledaš tu seriju. mnogo je nepravde i surovosti prikazano.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Stvarno? I to si tražila na PVT? xP
Pa, realno jesmo... On se samo smeje u facu... :) Mada mi jeste pomog'o onda kad sam bila u groznom bedaku, svi se rasplakali kad su pročitali kako me poterao maler.... Al' on tako napisa neki sto puta gori život, da mi je bilo bar malo lakše. :)
Ма нисам на ПВТ, зарекла сам се да нећу док се он не јави први, лолололо хД
Па погледаш како лепо тешимо народ, по читав дан, а он негде гледа неки филм, срамота! :Д Ал' добар је елек, увек 'оће дат' ракије и тако тога кад је мука, а то се цени! :Д
Моји отишли на екскурзију јуче, немам шта да радим, па сам приморана да нолајферишем. :( има ли ми лека, тј. кад једном постанем нолајфер, могу ли се вратити нормалном животу, ако то пожелим?
Mozes, kresne te Kresimir i povrati u zivot.
Taman posla, jednom nolajfer - uvek nolajfer.
Možda će da te uteši to što kad postaneš nolajfer lajferstvu više ni ne želiš da se vratiš.
Teško. :) Mada ako upoznaš nekog, za čas se izlečiš... Tako sam ja, zamisli, šest meseci lajferisala, Vuka me nije videla. :D
A, imaš praznu gajbu? Ili svoju sobu? Možeš da čitaš defke naglas! Soul i ja smo bile juče nolajferisale i tako nam je bilo drago zbog toga. :)))))
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/003/619/Untitled-1.jpg?1288903617
Sklapanje dečijih brakova još uvek je društveni običaj koji preovladava u nekim delovima Indije. U ruralnom Radžastanu porodice su sklopile brak 10-godišnje Anandi sa njenim vršnjakom Jagadišom, jedinim unukom bogate i konzervativne porodice kojij je na čelu Kalijani Devi. Ona ima dva sina Bairona i Basanta. Jagadiš je Baironov sin.
Anandi udajom ulazi u novi svet i život koji je zbunjuje, jer o njemu ništa ne zna. Mora da se navikne na novu porodicu stranaca, nove odnose kao žena i snaha.
Bračne odgovornosti, a sve u ime tradicije, predstavljaju ogroman teret za nezrelu devojčicu.
Anandi sa 13 godina beži od kuće i vraća se u svoje selo. Vraća se mužu tek kad je napunila 18 godina i sazrela, kada može da preuzme bračne odgovornosti.
Mozes, ali tesko.
Сама сам код куће по цео дан. :) Моји на послу, брат ко зна где. :))
Тога се и плашим највише. :)
Što je jedam moj dobri kolega rekao: nije ni život nas propaliteta tako loš. :)
Eto, kad si sama, a na Vuki, imaš puno potencijala za uspešan nolajferizam, možeš da čitaš defke naglas, plus imaš vremena da naučiš kako da citiraš. :)
Već jesi, sori... Eto.... Super napreduješ. :)))) Samo opušteno. xD
Хахаха, научила сам већ раније, ово испад био. :)) Хвала у сваком случају! :)
No fka. We're here to help (Izi i ja, ostali da ti se smeju xD).
Елек, прочитале смо те! лоло :Д
Таман да се тестирам. :)
Pa Izi, tebe komentarisah na Raznoraznim, sto mi ne odgovoris?
Не видех, саћу ти одговорим. :)
ЕДИТ: Нисам нашла, а да спемујем сад тамо, ти лепо реци овде.
http://vukajlija.com/forum/teme/20334-raznorazno-pitanje?strana=227#post_1668883
Одговорила...
Evo, dabogda se potrovali.
http://www.podgorci.info/images/rakija1.jpg
http://static.mojodmor.rs/files/moderator3_rakija.jpg
Ахахахахахахахахаха Елек, мвах, мвах!
Nači da ga nije mrzelo da isčita sve ono... A elek je dušaaaaaaaaa. x)