Moram nekom da se izjadam :((

1. Tako sam i ja mislio pa kad sam skupio pare nije devojka htela da ide. Pomiri se sa tim da nikada neces imati devojku i bice ti lakse.

2. drkanje je sirotinja izmislila. mene sad banovase iz ne ljuti se covece.

3. Хаха, можда је то лакше него скупити паре.

4. Већ данима осећам како ми срце лупа... Озбиљно...

5. Већ данима осећам како ми срце лупа... Озбиљно...

Meni se to dešava kad se danima ulenjim, ozbiljno. Malo pojačane fizičke aktivnosti i puls se dovede u normalu. Osim ako nije nešto ozbiljnije, ali prvo probaj sa malo dužim i brzim šetnjama :)

6. Хвала на савету, пробаћу, јесам се мало улењила у последњих недељу дана...

7. natnat, ko neka epidemija jbt, svi se nesto zale na to ubrzano kucanje srca, 3/4 osobe iz mog blizeg okruzenja.... i kao nikom se ne zna od cega je, ide i do 150 otkucaja u minuti. dal neki virus ko zna sta je.... i svi su oko 25/26 godine, kao organizam se privikava na neki kurac to je jedino objasnjenje...

8. Srčani u najavi.

Па да знате шта је ако ме нема дуже на сајту лололо

9. @јанпи

Мислим да се ја мало не уклапам у те године :) а можда ни натнат :)

10. Tačno, ne uklapam se već 13-14 godina :)))

11. Mnogo se nervirate, moje dame, mnogo. Ne može to tako. Upišite neki aerobik ili tako nešto, bitno je da malo drmusate dupetima, da skačete, da se pokrenete. Ako ništa bar jednom sedmično otići na planinu, prošetiti šumom, dernjati se na sav glas dok se ne umorite i dok vas sve ne zaboli.

12. Vidi vratio se Skočko.

Ma kakva planina, odmah kod popa da uhvatite dobra mesta.

13. У петак сам купила орахе у селу, дећеш боље активности :)

14. Како за кога :)

15. Jbg elek, odluči se...ne možemo svaki čas da menjamo naslov teme. Jel si banovan ili nisi?

16. Neko je bio dokon pa je promenio u "banovanom Električaru", što apsolutno nije tačno. I zahtevam da se moje ime i lik ne blate tako što će se ukloniti iz imena teme.

električar

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.