Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja svjoe oraje pokupio, plasir'o na tržište i kupio sebi repromaterijal za sljedeću sezonu i još svašta nešto.... Al slabo bilo...

2. E, samo da pozdravim vas žalopojane, evo, smorena vas grli. Aj, odo', moram da palim. :)

3. električar
    Vidi vratio se Skočko.

Sudeći po tendencijama, neću dugo, na kratko...

Čak su me i opjevali zbog toga.
    http://vukajlija.com/skocimis/162038

4. Ćuti imaš defku, sad si poznat.

5. Slušam fifti senta. EEEEEEEEEEEEEJ.

6. macak mi je nem izgleda otvara usta a mjauk ne izlazi :(

7. Ne mora da znači. Mačke često mjauču bez zvuka. koliko ti je star mačak? Je l' još mače?

8. Moj mačak je isto bio tako mutav, mjaukne jednom mesečno a inače ćuti i mrači po stanu. To naravno nije dobro, ako ćuti znači da smišlja neke nevaljalštine.

9. Jeste ima mozda 3 meseca

10. Onda nije još sigurno da je nem... Moguće je da se samo štedi, ili nije pravilno naučio. I puno starijih mačaka tako kao mjauču, a ne puštaju glas... Malo sačekaj pa ćeš videti. :)

11. Valjda si upravu al bar ne sere de stigne to je pohvalno... :)

12. To ti je dovoljno. :) I ako je nem, mada, kažem ti, još ništa ne mora da znači... Bar si pošteđen njegove ''pesme'' kad je sezona parenja. :)
    Znam za jednog gluvog mačka... Još im to i odgovara jer ne beži dok ga usisavaju pošto ništa ne čuje, pa nemaju problema sa dlakama. :)

13. Posle duge i teske depresije s kojom se borio dva dana, Klaus drugi (zlatna ribica) je odlucio da se pridruzi Klausu prvom u vecnim lovistima.
    Sahrana je tradicionalno odrzana u wc solji.

jebiga

14. Upravo mi javiše da su uhapsili jednog mog druga. Ni manje ni više nego zbog šverca oružja :S

A bio je tako normalan lik, koj mu je kurac....

15. Jebeno ne mogu da zaspim!
    Za sat ipo treba da ustanem za praksu al kurac cu spavam!
    Ima da zaspim dok budem delijo dorucak!

16. Где идеш на праксу тако рано?

17. Сале ти је кувар, иде да кува и дружи се са бакама са брковима које нам пљују у супу. :)

18. Ааа. :)
    Не бих ти ја устала у 4 сата због праксе, нема те силе. :)

19. Ostalo mi mal' krvi oko usana i ne mogu da skinem osim ako se ne rastrljam. Toliko o maskenbalu i zombijima...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.