Moram nekom da se izjadam :((

1. Ne mogu da uvatom wireless, nešto mi se sjebalo.:/

2. Цакана, како не можеш каци на нету? :)
    Ајде бре, нисмо ми наивни.

3. Ovo sam se ulogovala preko digitrona. :))

Koristim ovaj mts-ov iz nužde.

4. Закључале комшије нет, јебига. Видели да си почела и филмове да скидаш, а не само да сурфујеш.

5. Mislim da mi je ova glupa niveina reklama sjebala pozadinu i prebacila je iz ljubičaste u glupu zelenu. Ovo je užasno. Želim svoju ljubičastu nazad!

6. U Čačku sam imala nekog slepca od komšije nakačim mu se pa skidam 5 filmova od jednom, medjutim sad me stigla kazna. :)

7. Slavko, ajd' sad priznaj da me uhodiš po forumu i da si već video da sam tražila da se vrati ljubačasta :)

8. Видели да си почела и филмове да скидаш

И то безобразне филмове! А ти малолетна! Па кад дођу да хапсе комшију биће куку леле, па није ни он луд! хД

9. Kako je lepa ova Nivea pozadina, prelepa ako si fan Rijane, a uz to i metroseksualac. <3

10. И то безобразне филмове! А ти малолетна! Па кад дођу да хапсе комшију биће куку леле, па није ни он луд! хД

Izvini, ali ja nisam taj tip. I samo da ti kažem da punim 18 za dve sedmice, a to je kao da sam punoletna. :))

11. Izvini, ali ja nisam taj tip.

Не знам ја, реци ти то све истражном судији...

12. Slavko, ajd' sad priznaj da me uhodiš po forumu i da si već video da sam tražila da se vrati ljubačasta :)

Ej, sad stvarno nije tako. Mislim, inače te zaista uhodim i tako to, ali ovaj put se ne zezam. Stvarno želim svoju ljubičastu nazad :(

13. Medju nama - može to nekako da se prolongira, ako me razumeš? Mislim tu smo, naši smo, greota da padam za te gluposti...

14. Па ај' добро Цакана! извукла си се овај пут, али немој да се понови...

15. Neću više nikad, kunem se. :D

16. Нико не чита дуге дефиниције и мислим се да се продам као Мило и кренем да пишем оне мале од реченицу-две и будем фејсбучарски аутор који има триес' свиџања на Фејсбуку и петнаест минуса на Вукајлији.

17. Posle veoma duge pauze i višečasovnog sedenja za kompjuterom i za tv-om, naterala sam sebe da ponovo radim vežbe i dobila jaku upalu sedalnih mišića i butnih mišića. :( I dalje nastavljam da vežbam ali slabijim intezitetom bez obzira na jak bol. Mažem se reumatskom vodom i nadam se da će me popustiti.

18. Vuko, znam kako ti je. Ja sam sad donekle u kondiciji, ali već polako sam opet krenula sa neaktivacijom. :/

Inače sam danas bukvalno zaboravila kako se zovem! A, što je najjače, nisam zaboravila kako se prezivam. xD Dobro, to je trajalo samo dve sekunde. :)

Ne, stani... To nije bilo danas, to je bilo juče! olololo

19. Smorena, ti si pukla. xD
    Ja tražila od svekrve da ljubi da prođe a ona neće. Još sam joj se naguzila a ona beži. :(

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.