Moram nekom da se izjadam :((

1. Ja tražila od svekrve da ljubi da prođe a ona neće. Još sam joj se naguzila a ona beži. :(

Joj što bi voleo da svekrva svrne na forum :)

2. Сале ти је кувар, иде да кува и дружи се са бакама са брковима које нам пљују у супу. :)

Nije bas tako brate :)
    Do jaja su likovi, ima jedna baba, ali ta baba je car.

3. Sale, jebeš, jebeš, al' nećeš da na priznaš....

4. Sale, jebeš, jebeš, al' nećeš da na priznaš....

Jebiga, malo andrkavr :P
    Al što imaju dobre po busu volonterke! Još kad se napuni bus mož ih vaćariš neće provale!

5. Na prelu

Nego, da se pojadam da sam po ko zna koji put video definiciju "osam razloga zašto Srbin ne može da bude terorista", još cirka pet puta i utroba će da mi pokulja u lobanju i uguši me.

6. Treći dan ne izlazim, strejt sam ko Majka Tereza!

7. Caki prevedi molim te.

8. Код комшија је изгледа.

9. Neko je komiša kolko ja vidim.

10. I ja kontam da je otišla na spavanje.

11. Pa to nije za jadanje. Aj mrš sa teme!

12. E iskucah šta je, al mi puče baterija i ode sve u kurac.

13. Pukla mi baterija, to se sad tako kaže lolo

14. Elem, komišanje je jedan od drevnih običaja nalik na prelo, mobu...
    Okupljanje sela u avliju domaćina koji je tog dana obrao kukuruz. I tako se skupi ta masa oko gomilčine, poseda i krene da skida onaj ''oklop'' sa klipova. I šta znam, tu se uglavnom bacaju neki masni komentari na račun neke mlade snajke. Prisustvo dece strogo zabranjeno. :)

15. A jeste, sećam se te zanimacije kad sam bio klinja, kod nas je doduše bilo dostojanstveno i bez masnih komentara pa sam i ja mogao da učestvujem.

16. poseda i krene da skida onaj ''oklop'' sa klipova.

Bože koje su ovo šifre, lepo reci bilo neko jebanje lolo

17. Ja sam bila baš mala, sećam se samo jednog okupljanja komišara. Posle nam prokleti amerikanac posla kombajn. :D

Vid ovog prostaka. Ne može čovek da se izrazi od njega. :))

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.