Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Неко са овог сајта ме је малопре препознао на другом сајту. Забринут сам.
Mrtav si ćelavi.
Еј бре, људи, Цакана је малолетница, већ сам јој запретио кривичним пријавама! НЕМОЈ ДА РАДИ ПЕНКАЛО И ПЕЧАТ!
Па каже
Вероватно четер неки.
ПОМОЗИТЕ МИ!
Enemy plašiš mečku rešetom.
А мени да помогнеш, Елече?
Teško onome koga Rus brani i Elek savetuje.:)
http://www.dianthus-doo.com/images/prevoz/1.jpg
Ја нисам Рус :РР
Je jebem ti tog čovjeka koji ne zna šta je komišanje! Pu!
Више никад ништа нећу купити у "великим" компанијама попут ВИП-а, Теленора и МТС-а, јер говна. Ладно ми нису признали гаранцију због корозије негде у унутрашњости телефона, а јебени флет кабл су требали да замене. Пу говна. Гаде ми се фирме са милионским обртима новца које се штекају за 2000 динара. Ау пичку материну. Од сад купујем телефоне од оног батице што их довуче у пролаз код Зелењака, он је поштенији од свих њих.
Не разумем, јебига, рецимо екстерни тв тјунер цркао ми је 20 дана пред истек гаранције, и то вероватно због пар падова, сјебло се нешто, небитно, однео сам на сервис, да бих отишао да преузмем уређај после 20 дана и они ми дали потпуно нови са продужењем гаранције на још две године.
А ове смрадине из мртвог ВИП-а ти продају јебено кодиран телефон, у уговору пише да ти сигурно неће дати нови уређај, не признају ти гаранцију јер си користио говно на киши и поред свега тога за све то им је требало 20 дана да установе да се јавља корозија.
Није ми због кинте, пући ћу 3000-4000 у неком приватном сервису и телефон ће шљакати као нов, него ме нервира тај сељачки менталитет јебених милионера. ПУ!
Прошли телефон је имао исти проблем након истека гаранције, однео сам у сервис и човек ми је за 5000 средио телефон коме је испадао екран, није имао пола дугмића, џек за слушке је био сјебан, поклопац батерије поломљен, а флет кабл мртав. Ови би ми то наплатили више него нов телефон. Говнари. Просто ми криво што још годину дана морам да им плаћам претплату.
Kupi monoblok, jebeš slajdere.
Da nisu takva govna ne bi imali milione, prosto ko pasulj.
Купим нокиу 3310 и неки руски мп3 плејер. То неће да цркне све да га из авиона бацим. А у пичку материну.
E sad da se ja izjadam...
Pičim kroz grad, idem sa termina, sretnem curu, nešto mi poznata, vrh, avion, virlpul perilica/sušilica rublja i gorenje frižider nove linije, nema bolje, nema jače, znači vilica do poda, tatabanja. Gledam ja u nju, gleda ona u mene, i tako se mi gledamo... Upita ona: "Jesi li ti Benjamin?", ja reko jesam.... Kaže: "Ja sam ta i ta (ime poznato redakciji), išli smo zajedno u razred u osnovnu."
"DAAAAAAAJ NE RISE, RIBO, NISI TI TA, NEMOJ ME LOŽITI!"
"Da, da, ja sam."
"E, svaka ti čast, zaljubio sam se. Još nisam vidio takvu, majke mi."
"Znam da nisi, a bila sam zaljubljena u tebe a ti si me šikanirao i maltretirao."
"Ma daj, klinačke gluposti, bilo pa prošlo..." pokušavam da skrenem temu sa tamne strane, crvene zone.
"Jebiga, momak, meni nije. Al' sam zahvaljujući tebi postala riba. Hvala ti."
"Molim."
"Aj ćao, vidjećemo se u gradu."
"Imaš li broj neki da odemo na kafu nekada...?"
"Nema potrebe."
I tako mi propade prilika. Pu.
Reme cenim da ta čuda mogu da prežive nuklearni rat.
HAHAHAHAHAHAHA kako balega ovaj Skočibubreg.
Скочко, кажи јој да ти врати, нек она тебе чупа за косу и уврће ти брадавице, капирам да је то прилично разумна жртва за вр' препичку.
То су једине ствари које ће преживети смак света, онај прави, за пар милиона година. Имаће ванземаљци шта да науче.
Danas su tri čavke iz mog odeljenja morale da se izlete i odaju jednu moju tajnu ostatku. I sad ne znam kako da ih mučim. Eto.
Pobij govna.