Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Жваћи им карфиол док не умру.
koju tajnu?
Napuši se penisa, decxko, ne znaš kakva je to riba. Jebo one Maestrove skrndelj-prepičke, ovo je krtina.
Ma jebo to skočimišu, koji će ti riba koja deset godina pamti ko joj je u osnovnoj školi čupao kike.
Ne treba meni veza, buraz, htio sam umočiti ko onaj klinac komad ljeba u mlijeko....
To je meni krivo.
svi mi idu na kurac.
To je meni krivo.
A pa onda nema frke, u malo šta ne može da se umoči ko leba u mleko. Aj da joj piše negde da puši i gleda u oči ili miluje kao Šiva pa da ti i bude krivo :)
Ja mislila da si ti jedan od retko finih, kad ono malo juče.
Fin sam ja, ne znaš ti mene.....
Došla jesen i vreme da se baca lišće -_-
Човек за кога почињем да радим је хомо! Лололо
A šta ćeš da mu radiš?
Ништа с њим. Он ме само плаћа. Мене и канцеларију. Чак ни по кинту не идем ја, него ови ортаци што дуже раде код њега. Међутим, ето морао сам то да поделим с неким :)
obrisali mi okruglu kocku
Jebeš im mater.
пуцам..опет почињем да се нервирам за све.
ко прошле дине,а таман сам се био смирио.. мало искулирао,кулиро и оно што ме нервира и то веома успешно,а сад ме нервира скоро све. Не иде ми ништа,нон стоп сам расејан,смејем се ја нон стоп,ал..боли.
pizdim! Tako jebeno pizdim da ću nekom jebem kevu samo kad uleti u momenat najjačeg piždženja... Razlog - nema ga, ali ja pizdim za sve i dalje ...
Zubar mi izvadio pogrešan zub, lepo mu rekoh, šestica gore levo, on izvadio peticu, kaže, ma šta ti znaš, jebem ti ludaka!
Kakav je to zubar koji vadi prije pregleda ili na savjet pacijenta? xD
Mijenjaj zubara pod hitno :D
lol, meni je moj zubar reko' na kraju, kad me jako zabolio dok mi je iglicom dirao živac zuba, što je najgori bol koji poznajem, " uh dobro je pogodio sam koji je"
Тодоре, сине, то се зове пубертет. Проћи ће.
Јадам ти се, електричаре, имам проблем.