Moram nekom da se izjadam :((

1. Sutra će reći da ne zna da mota sarmu i da puni punjenu papriku, pa gdje si onda prisipio?

2. Ma ajde bre... Saseci to u korenu i nek ti ne bude žao.

3. Sprdajte se vi, ali meni je to od dragocenosti!

4. Курде, потпуно те разумем... Данас сам јео крофне, и то су страшне ствари кад твоја вољена не воли што и ти. Шта да ти кажем. Издржи! Бори се за љубав! У браку морамо бити спремни на компромисе.

5. Tako mi što živimo u Srbiji, od svega pravimo šegu, da nam bude lakše. Ti si izgleda predugo u Evropi, pa si zaboravio.

6. Ko se bre sprda? Jes ti lud?
    Ja sam raskidala zbog bajadere, a kamo li krofne.

7. Ja sam raskidala zbog bajadere, a kamo li krofne.

Па то је зато што се не бориш за праву љубав! А и зато што си ДЕЕЕБЕЕЕЛАААА!!!

8. Ovde se govori o ozbiljnoj temi, dakle poštedi me sad. :D

9. Ovde se govori o ozbiljnoj temi, dakle poštedi me sad. :D

А добро ајде.. Поштеђујем! х)))

10. Tu mi brojiš zalogaje. Ne mogu bre da se opustim ni časa. :)

11. хДД
    Добро, доооброо, два дана одмора па опет дијета, тренинзи, суплементи, комплИменти, креатини, хиљаде склекова и трбушњака!

12. Vas stvarno treba vezivati.

13. Vas stvarno treba vezivati.

Tako da mi kažeš?
    Ja ti ovde spasavam pacijente, a ti glumiš recepciju.
    Nema problema, mogu ja i da sam otkaz.

14. Dobro, tebe mislim da vežem na drugi način lololo

15. Izgubila sam jednog pratioca :'(

16. Zaboravio sam šta sam hteo.

17. PEOPLE, I THINK WE HAVE A WINNER!

18. Nemam o čemu da kukam.... Previše sam vesela danas... :(

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.