Moram nekom da se izjadam :((

1. Ma ništa to, ja cijenim samo interracial.

2. Kurde nemaš Bravo u Luksemburgu lololo

3. Bravo boj. Nemoj da se zajebeš pa uzmeš onaj ženski.

4. Električaru, ima belgijsko izdanje, i to na flamanskom. Jes ništa ne znaš.

5. Možda je to bolje objašnjeno u srpskom izdanju? Ovde ne ripaju sa mosta...

6. Jes ništa ne znaš.

Он је ту да нас исмева а не да зна, лоло.

7. написао сам говно од дефиниције

8. Žena koju volEm me je duboko ranila...mislim da ću da ripim!

Немој бре, узми најгору брљу коју имаш, укључи Стеву Циглу на тевеу (сигурно има нешто на синеманији ил тако неком говну) и биће ти много боље...

9. Ama ne živim u Srbiji...mi jadni nemamo Sinemaniju....

10. Slušaj Nehrua, Nehru isto ima MADŽIJEEEE, sapatnici...

11. Шта ја да кажем, ја тек треба да смувам једну као фину даму уз помоћ пушкина, као се сјебем, нећу смети да јој изађем пре очи....

12. Ma biće mu uz brlju bolje, aha...

13. Ama ne živim u Srbiji...mi jadni nemamo Sinemaniju....

Онда узми скини "Изнад закона" с нета и уживај у безумној деструкцији, само мојне да се убиваш...

14. Ацетонара бре закон!

15. A da se samo pomirim i pređem preko toga što ona ne voli krofne koliko i ja?

16. NIKAKO! NIPOŠTO!
    Danas ćeš preći preko krofni, a sutra preko ko zna čega.

17. Што тролујеш овај поштен народ Курде? Ајде сад клечање на чаурама за зајебавање на озбиљној теми...

18. Idi bre Kurde u peršun, znaš!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.