Мајке ми :(
Има некад кад савладаш страхове и боли те курац шта ће бити, ал ја нешто нисам у том фазону тудеј. Можда се данас успут бацим са моста, видећу
Ja sam samo rekla da volim temu... Nisam spominjala nikakve AK-47 ili Električare... olololo
Da, da... Prosto... Uživam u.... Temi... Uh... Sad ću zbog... Teme, morati ujutru da se istuširam. olololo
E! Našla sam razlog za kukanje! Moram da učim! Tako mi ciklopentanoperhidrofenantrena! :(
Previse posla, premalo volje...recept za mnogo zajeban dan....
Најрадије бих се убио данас!
HAHAHAHAHAHA
Мајке ми :(
Има некад кад савладаш страхове и боли те курац шта ће бити, ал ја нешто нисам у том фазону тудеј. Можда се данас успут бацим са моста, видећу
АААААААААААААААААААААААААААААААААА
Umeš li da plivaš?
bolesna jakooooo...
Tek pola posla odradio, a moram do 5 zavrsiti....LALALALALALLALALAL!
Спопала ме нека меланхонија, можда јер сам свратио до гимназије...
Već treći dan nemam čime da se požalim, a žao mi zbog toga jer volim... ovu temu, da. olololo
Isto. Nekako nisam ja ako ne kukam. :)
Da , voliš temu lololo
A, ćuuuuti! lololo
Znam da sam postao razlog za vlažne snove kod mnogih žena koje dođu na ovu temu lolo
Ja sam samo rekla da volim temu... Nisam spominjala nikakve AK-47 ili Električare... olololo
Da, da... Prosto... Uživam u.... Temi... Uh... Sad ću zbog... Teme, morati ujutru da se istuširam. olololo
E! Našla sam razlog za kukanje! Moram da učim! Tako mi ciklopentanoperhidrofenantrena! :(
Aj, q noć, evribodi.
Jel si ovo ti na glavataru? Čije si pare pokupila, pričaj lolo
To j' Džesi iz Pokomonja. Inače, ličim sem š'o sam smeđa. :)
Prstigle mi jesu neke parice, čije su, ne bi da kažem, nisam tužibaba. olololo.
Bogami mala baš si hot. Grrrrrrrrrr
Papirnati zeleniš dodava posebnu čar. Mogu i crvene.
Š'o volim ovo... Mijau! Prrrr!
Elek me zlostavlja na definiciji.