Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Olololo, to sam i ja mislila! Uzela sam da proverim, ali sam onda skontala da sam trenutno u stanu, ne u kući i da tu imam samo centralno. Must be something in the water. :)
Kurde nema ona stomatološku ordinaciju u kuhinji. Smorena previše mućkaš te travke, napravi pauzu.
Pa, realno, mogla bih samo da zapalim ono mamino veštačko đubrivo, granule amonijum-nitrata, pa da se lepo smejem uz eksploziju...
I to što kažeš. Jebali me preparati konjaka sa morfinom.
lololo... blago tebi :D
Ракија и андоли. Фак јеа! Кад нема андола и парацетамол је ок лоло :)) Недостајали сте ми човеци! Елек, опет ћу да ти спемујем ође, лоло. Сморена због тебе сам се опет улоговала иако нисам хтела то да урадим!!1
Jebe mi se, imam pogrebno preduzeće. Vi se jadajte međusobno.
Ja radim kod Eleka u pogrebnom preduzeću. Imam leba da jedem!!1 Ali, eto, meni vas zao, pa cu menjati eleka dok se ovaj ne vrati u normalu... :)
Sad naletih na neku strava pjesmu na DMSATU nešto tipa - JOŠ TE SANJAM A TUĐA SI ŽENA nači vrh, Đani objasnio!
pogresio si temu, dragi. to je za pohvaljivanje. :) probaj na temi ,, Moram nekome da se pohvalim,,
To je to! Mada mi morfin ima i tako seksi ime, majku mu... A struktura tek... Živim za momenat kad budemo proučavali alkaloidne droge i kada ću moći da vidim hlepčić opijuma, fak jea!
Ja sam zbog tebe ostala duže ovde, iako sam se premala da krenem sa naravoučenijem. Ponovo, čim si se odbanovala, odmah ponovo bitišeš na ovoj temi. olololo
Haha, da znaš da nije loše biti hepi. :) Odličan avatar, damo, btw.
Odlično. Nadam se da pošteno radiš i ne testerišeš kosti jer si manijak. To je predivan način da se zaraziš. Bone dust FTW!
Учила у средњој о томе, било ми је врх! ;)
Значи, ја ћу сад још мало да идем да учим, као лололо, а ово ми је омиљена тема, ако ме разумеш. :Д
ЈЕБЕНИ КИНЕЗИ
Кренуо да играм покер, преко телефона, и улазим са 200.000 чипова за сто. Кад ја тамо, а оно међутим. Добијем карте, две даме. Помислим у себи, сад ћу да их откинем ко коње. Но, приметим да се они сви дописују, и да су сви кинези. Њих четворо и ја. И, наравно, ја не би био ја да нисам кренуо да им напишем поруку садржине типа
Међутим, док сам ја стиг'о то да напишем на јебеном тачскрину, прош'о мој ред за игру и систем ме аутоматски фолдује. Изнервирам се, јер је један од кинеза подигао улог на 50.000. Излазе на талону карте редом - ДАМА, СЕДМИЦА, ДАМА!
Кинез диже још 50.000, СВИ ГА ПРАТЕ, излази краљ, он иде ОЛ ИН А ЈА ГЛЕДАМ И НЕВЕРУЕМ!!!!! Сви прате ол ин. Намештаљка гарант, мајку им косооку. На талону милион и нешто. Добија кинез са МРТВИМ ПАРОМ ДЕВЕТКИ!!! И тако сам ја лепо пук'о 20.000 уместо да добијем милион и нешто!
ja zivim za ovo sa slike. jebes preparate konjaka i morfina, ovo je bolje u svakom slucaju. al u drugoj boji. jebiga, bas ne volim roze :)
oznoio mi se čmar u busu
Имам нешто да изјадам , више је проблем него јадање.Елем , мислим да сте сви ви гамад она најгора , али не знам како то да вам кажем , како то лепо да срочим.Може ли неко да ми помогне?
glupa sam, i ja sam jedna od gamadi. Ne mogu ti pomoci... Cekaj gazdu da se vrati, on ce imati dobar odgovor :) s srecom
svima šalji uvredljive poruke preko pvt, tako ne mogu da te banuju, a mož da kažeđ šta oćeš
Вукајлија је Лејм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://memegenerator.net/cache/instances/400x/10/11007/11271457.jpg
Inače, umoran sam ko pas a nemam od čega posebno da budem, možda je od promene vremena.
hvala grujane, editovla sam!! :*