U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da kopaš kukuruz, šta drugo, Poljoprivreda je budućnost.
dobro se naspavati, lunjati jedno dva mjeseca, onda jedno pola godine tražiti posao u struci, pa ako ne nađeš onda zapeti i raditi bilo šta :)
takav je moj plan, a isto sam brzo gotov...
Ma, bezite dok mozete.
Nećem. 'Oćem ovde.
Blago tvojoj ženi.
takav je moj plan, a isto sam brzo gotov...
Volela bih da imam tako lagan pogled. Što se mene tiče već sad bih počela da radim koliko bih da postanem svoj čo'ek. Workocholic, jebeš ga.
Nemam ženu a i neću je imati. Imaću svoju streljanu i kafanu ako Bog da. Za mene sasvim dovoljno.
Ne znam sta zavrsavas, ali , ovde buducnosti, jednostavno, nema.Bar ne u ovom trenutku.
vidi, ja nisam radoholik, ali i meni takva ideja dođe ponekad napamet, jebi ga sramo ta me tražiti od staraca lovu više... nikad se bjednije ne osjećam, nego kad od njih tražim za izlaske, a prethodno sam potrošio cijelu stipendiju za tri dana... ali jebi ga, štaš...
ali skontaj, ustaješ 4-5 godina ranom zorom, neprespavanih noći imaš skoro jednako kao i prespavanih i šta ti ja znam šta sve ne i počneš raditi odma' prvog sledećeg ponedeljka i tako 40 godina... daj sebi ta dva mjeseca, značiće ti... :)
Kopaj dva meseca kukuruz, neće ti pasti više posao na pamet.
Još si pod stresom i, razumljivo, žao ti je. Šta je trebalo da uradiš? Kad se utisci malo slegnu, videćeš da preteruješ.
Vredni i radni će i u Sibiru prodavati sneg :)
Ne odustajem od ove zemlje tako lako. Barem za sada.
Ae, može dva meseca. Taman ovo leto. Ali ne previše džabalebaka, mora se nešto raduckati i u međuvremenu. Moj mozak kad je na ispaši samo pravi probleme.
Ovo me podseti na jednu genijalnu izjavu koju sam čula u gradskom prevozu. Kaže student drugome: "Pih majku mu, što nisam upisao nešto u vezi računara pa da mirišem na čisto, nego upisah veterinu, stalno bazdim na štalu".
Tako i ja. Nisam učila za kopanje kukuruza, ne bih se dobro snašla s time. Ali ovo kliketanje na kompu, ne da mi ide...
Što ja nisam postao oružar nego se patim sa raspalim računarima koji me ne zanimaju...
Neces odustati ti od nje, nego ona odustaje od tebe.
TAJ RAD...
pazi, nešto honorarno, ako ti naleti nešto za šta si se školovala2-3 dana i uzmeš neku kintu, to je OK, ostalo ništa... :D
nazalost, apsolutno se slazem s ovim...
Ne odustajem od ove zemlje tako lako. Barem za sada.
e zaboravi ovo, a da se ne zaboravi... mislim da je ovo post dana za onu temu ''otisak dana''...
Сваким даном се закопавам све више.
Ужас.
totalno sam sjeban...
imam sutra predaju elaborata, ovo mi je druga noć kako ne spavam i ne znam oću li stići... katastrofa
i ja sam sjebana iz raznoraznih razloga. pih, jebem ti život