Moram nekom da se izjadam :((

1. E pa kad ne znaš, onda ništa.

2. Знам, знам, само ти дај, правићу се ја паметан.

3. Sad je gotovo, sad nisam raspoložena.

4. Нисам ни ја право да ти кажем

5. Jesen prođe, ja se ne oženih.....

6. Pre neki dan, ima možda i petnes, baš me onako zaboli zub, mučki, počo ozdo da podbija. I ja, šta ću, kuću, odem kod zubara. Ali nisu ovde kao naši zubari "Dobar dan - dobar dan, eve dvaes evra deci za čokoladu, opravljaj sve i ne pitaj", nego jebeno bre. Deset strana popunjavaš papire, ispotpisuješ sve da si saglasan da će da ti za jedan zub uzmu para za koliko možeš da kupiš novu glavu i tako dalje bilo.

Zalego ja u onu foteljicu, dođe sestra, mnogo dobra. Ja tu odma' počeo da zbijam šale koje luče vlagu. Poče ona meni da pregleda zube(a ja sve mislim, polako seko, doći će moj red, al biće i repete!) i kad završi, pita me:
    -Do you mind if I take a pikčr?
    -For the Helloween? It's that scary?
    -Hihihi, you are so funny.

I ja tu odma', u maniru prekaljenog švalera, prepoznam taj "hihihi" prekoitusni smeh i dam se na poso. Drž, ne daj, te oće, te neće. Na kraju kaže:
    -Rado bih ja, ali nam zabranjeno pušenje u ordinaciji, ako me razumeš.

Fudbalskim žargonom rečeno, u sudijskoj nadoknadi je podsetim da im je politika firme "Customer always cums first" i rasna devojčica prionu na poso.

Sve u svemu, nije bilo loše, ne znam što se žalim. Lepo bilo.

7. Nego, pre nekoliko strana sam napis'o da sam bio na svadbi, i onda me pitali da se nisam prej'o. Nisam, jer sam sedeo na nekoliko metara od jebenog zvucnika i umal mi nije mozak eksplodiro, a kurac da se premestim jer je sala jebeno puna. Zato sam vise vremena proveo napolju na minus pingvin. Jos sam video stotine glupih obicaja, jebem ih usta. A jutros iznenadjenje. Pored kompa mi se iskenjala macka koju sam zaboravio dizbacim. Sad cekam da neko ocisti, necu ja valjda da se govnavim.

8. Mrzi me da sidjem do prodavnice pa sad jedem 'ladan krompir. Mada kol'ko vidim neće ovo na dobro izaći te moram ipak otići po neki burek.

9. Sad sam ustao i kontam da sam sanjao da je djavo dosao po mene i jos par devica.

10. Остале ми још две пљуге, а мрзи ме дидем до трафике.
    ПАДНИТЕ МИ С НЕБА, ШТАПИЋИ КРАСНИ

11. Meni nestalo još pre 4 sata, a trafika mi ispod prozora.

12. Хахаха.
    Ја наш'о паклу у фиоци! :)))

13. Зато ја не пурњам! Али кад ми понестане слаткиша... Иста ситуација.

14. Кад нема слаткиша, запалиш. :)

15. Не мож' бре Еди, нисам се навуко на време! хР

16. udari me danas jedan na parkingu. ispao mi lap top i otišao ekran. sve u sat vremena.

17. To je prokletstvo današnjeg datuma - 11.11.2011.

18. Ja sam kokakoličar, jebeš cigare.

19. Џела, то зна да буде још горе. лололо
    (Немате среће, дошао је стрејт еџер на тему да вам гади лепе ствари)

20. To je prokletstvo današnjeg datuma - 11.11.2011.

Gde tebi odoše dva dana? :))))

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.