Moram nekom da se izjadam :((

1. Кои курац играш ероцки плес пред рибом, а после се питаш да л си лезбача?

Pa da znam zasto sam to radila, ne bih se sad pitala da l' sam lezbejka.

2. Pa da znam zasto sam to radila, ne bih se sad pitala da l' sam lezbejka.

Jesi, al' boli te uvo, samo liberalno.

3. Па радила то си зато што си лезбејка, а то што си лезба је последица дубоко укорењених фрустрација и преиспитивања себе, несигурности и губљења у вечним вртлозима бола психосоматског овулирања и слушања Линкин Парка. Ништа што лопата не мож' да исправи, не бригај.

4. Da prostiš, ja nalazim treću bradavicu Rasela Kroua gejšom od tebe. Ne, nisi gej, samo si naložena klinka koja je došla da se fali svojim kvazi-lezbo iskustvom balavim pičkopaćenicima na vukajliji da bi joj dizali ego. Dakle, idi trći dupe za fotku na fejsu ili nešto, poštedi nas atenšnhoringa ubuduće.

5. kosmopolita

lezbače...

+

6. OuJustU šta bi tebi sad Pjer88 radio samo da znaš...
    Vidi, ako ti imaš više od petnaest godina onda treba da te ložimo ako ne- nemoj ubuduće pisati ovakve nebuloze. Ako te zažvalji neka drugarica, zavuče ti ruku ispod haljine na času a tebi bude lepo pa se zapitaš onda dođi pa nas pitaj, dotad- kakoba erotsanje...kakeba pitalice i preispitivalice pa još nama.
    I što je najgrđe nisi trol.

7. Ja sam 6. razred, a moj decko 8. I zamislite, pitao mu je da li sam nevina. Odmah sam ga ostavila i rekla sam mu da trazi nevine u 5. razredu! Koji idiot.

8. Боли те курац :)

9. Имам овај овако гејкаст наватар а Ната се ложи на овог типа изнад мене

10. Само напред Ајаксе, даће ти Ната, сигурно...

11. Први пут у задња 4 месеца идем да спавам у 10 сати навече. Фак јеа.

12. Лоло управо си ме подсетио да не јебем :(

13. Изи управо си ме подсетила да ни ја не јебем :(

14. sta da vam kazem, poradite nesto po tom pitanju...

15. get a rum,end a rum.

16. ja jebem..doduse, svako vece spavam sa drugom zenom, al nisam djavo da mi malo....

17. Eto jedne prednosti braka, zar ne, Javio?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.