Izjahajte se meni, sutra cu vas obici, i dati odgovore na pitanja. Ovih dana sam na nekim lekovima, i tajne sveta mi se otkrivaju. More, velte deco sve meni!! Ipak sam ja zivela sa psihologom 18 godina. Imam nekog radnog iskustva :)
Kacam siroma.
U ovaj moj grad nema nista jebo ga ti.
Ovaj americki fudbal nigde za treniranje, sve neki ragbiji jebo ga ti.
Tako da moram da instaliram ka siroma igricu da bih igro americki.
HA! Kasno! Ni sam ne primecujes da si komentarisao!!!11 Jupi, kake magije ja imam u sebiiiiiiii!
zvinte ljudi nisam znao di da metem
Ma to jes za jadanje. Ucirko si se, umesto da pijes kahvu. Iskreno sazaljenje, od kafaholicarke :)
Kacam siroma.
Kake veze ima, samo se nacirkaj umesto naocalaponoci i izazovi nekog razbarusenog kretena, i ubaci loptu izmedju, i TA-NA-NA! eto ti americkog fudbala! Ne trosi vreme na igrice, kad mozes brze live da zavrsis.
Prva damo imaš pravo, ja sam u mom nekomentarisanju komentarisao naslov teme i činjenicu da ste spremni za jahanje da... ma bolje da ne komentarišem.
Jel da da sam mocna? Ja sam sila! Mozda je bolje da prestanes da komentarises, svima bi skratio muke dok desifrujemo tvoje komentare :*
S ljubavlju,
Kafoholicarka na drogama
Iz sopstvenog iskustva, a?
Širi se gnusna dezinformacija da mi je mala kita! Ljudi pomoć!!
Pa ti onda informiši da je velika.
Strah me banovanja.
Шанзаме ево ја ти верујем, само немој да доказујеш! хД
Нешто сам последњих дана на емоционалном плану пао...
Па сам решио да будем зао...
Ијао...
Drugi dan strejtiranja, nakon pozamašnog perioda varenja buksni. Nema nikakve krize, ne vari mi se nešto posebno, ali je baš dosadno.
Nemam ćirilicu na telefonu.
ja sm se ušiko
ja sm se ušiko
Е, то треба да се залије.
То није за јадање наочаре@ноћ.
Izjahajte se meni, sutra cu vas obici, i dati odgovore na pitanja. Ovih dana sam na nekim lekovima, i tajne sveta mi se otkrivaju. More, velte deco sve meni!! Ipak sam ja zivela sa psihologom 18 godina. Imam nekog radnog iskustva :)
A ne... ne komentarišem.
zvinte ljudi nisam znao di da metem
Kacam siroma.
HA! Kasno! Ni sam ne primecujes da si komentarisao!!!11 Jupi, kake magije ja imam u sebiiiiiiii!
Ma to jes za jadanje. Ucirko si se, umesto da pijes kahvu. Iskreno sazaljenje, od kafaholicarke :)
Kake veze ima, samo se nacirkaj umesto naocalaponoci i izazovi nekog razbarusenog kretena, i ubaci loptu izmedju, i TA-NA-NA! eto ti americkog fudbala! Ne trosi vreme na igrice, kad mozes brze live da zavrsis.
Prva damo imaš pravo, ja sam u mom nekomentarisanju komentarisao naslov teme i činjenicu da ste spremni za jahanje da... ma bolje da ne komentarišem.
Prva Damo, verovala ili ne, za mojih 27 godina nisam popio nijednu kafu :)
Jel da da sam mocna? Ja sam sila! Mozda je bolje da prestanes da komentarises, svima bi skratio muke dok desifrujemo tvoje komentare :*
S ljubavlju,
Kafoholicarka na drogama
Aaaaaaa, nesreco moja, kako mozes bez nje?!?!? Ja bi umrla bez kave. Kako? KAKOOOOOOOO?
Imaš pravo narkomanska carice kofeinska jedna :*