Moram nekom da se izjadam :((

1. najčešće jednom kurom

I posle ja šaljem subliminalne seksualne aluzije...

2. Paničarka sam velikaaaaa, a mamu mog momka je ujeo zaraženi krpelj, ali ne znam da li na toj vikendici gdje sam ja bila, ili možda kod kuće gdje takođe imaju baštu... Ali, se izliječila na svu sreću...

3. I šta čovjek da radi ubuduće, da navučem fino majicu dugih rukava , a strpam trenerku u čarape, a smijela sam se kad sam vidjela tako jednog čovjeka koji sa trenerkom u čarape zavučenim ide i šeta gore na izletištu. Da ne sjedim na livadi na deki, već samo na klupi, i budem baš mimo sav svijet ... A tako je lijepo leći ispod krošnje drveta dok prosijava sunce, i i sunčati se...

Dovoljno je da se namažeš repelentom, oni su vrlo efikasni, ali kratko traju jer su pravljeni od lakoisparljivih materija (da blokiraju receptore na komarcima i drugim insektima jelte, recimo veže se molekul repelenta za receptore na antenici komarca i to blokira vezivanje ugljen-dioksida koji ti izdahneš za iste, pa on je pogubljen i ne može da te pronađe, iako leti unaokolo, da ne kažemo da repelenti i hlade, pa blokiraju i emitovanje toplote, ovo nije bitno, samo je fascinantno). Tako da na svaka dva sata se premažeš i to je to. :)

4. I posle ja šaljem subliminalne seksualne aluzije...

Ovde mi je i palo na pamet, ali kad se stvarno tako kaže, a i ti svuda tražiš pičku u jajetu. :D

5. a i ti svuda tražiš pičku u jajetu. :D

Ne svuda, samo tamo gde nema jaja :)

6. Gugi, bol u bubregu nije mala stvar pogotovo kada se kamen pokrene. :/
    Medvediću, biće to ok. Ništa nije strašno.

7. Dovoljno je da se namažeš repelentom, oni su vrlo efikasni, ali kratko traju jer su pravljeni od lakoisparljivih materija (da blokiraju receptore na komarcima i drugim insektima jelte, recimo veže se molekul repelenta za receptore na antenici komarca i to blokira vezivanje ugljen-dioksida koji ti izdahneš za iste, pa on je pogubljen i ne može da te pronađe, iako leti unaokolo, da ne kažemo da repelenti i hlade, pa blokiraju i emitovanje toplote, ovo nije bitno, samo je fascinantno). Tako da na svaka dva sata se premažeš i to je to. :)

ee, ovi farmaceuti, ccccccc... Smorka, nisi ti za rad u apoteci...
    to se kaže ovako:
    - Izvolite, Autan. 535 din.
    - Hvala lepo.
    - Molim lepo.

8. - Izvolite, Autan. 535 din.
    - Hvala lepo.
    - Molim lepo.

Kod nas ide još jedna rečenica iza hvala lepo: "Pička vam materina kapitalistička, samo derete jadni narod" :)

9. Gugi, bol u bubregu nije mala stvar pogotovo kada se kamen pokrene.

čajevi, Rowatinex, laser... šta ti duša 'oće :)

10. Kod nas ide još jedna rečenica iza hvala lepo: "Pička vam materina kapitalistička, samo derete jadni narod" :)

- Ne određuem ja cenu, draga gospođice, nego proizvođači. A, što se mene tiče, možeš i sa gomna da se namažeš... Ni tada neće da te ujedaju i napadaju! OPAAAAAAAAA

11. imam ja svoj metod, isto košta ali je prijatnije :)

12. Gugi, znam, i to je užasno... Mada sam se veeeeeeeeeeooooooma iznenadila kada sam videla koliko ljudi je zapravo zainteresovano da čuje malo detaljniju priču dejstva lekova. :) Mora i to sve da se stalno obnavlja, inače ću završiti kao moja drugarica koja je dobila desetku iz biohemije, a tvrdi da se komplementarne azotne baze vezuju dusulfidnim vezama.

tl;dr Autan-545 dinara (vidim ovde).
    *radi i obična bočica lavande sa mora što se kupi za... ne znam koliko sad košta ne preko 200 dinči, ups to nisam smela da kažem, farmaceut nikada ne sme da pripiše jeftiniju opciju

13. @gugi
    Litre i litre vode i žurka može da počne. :D

14. Ni tada neće da te ujedaju i napadaju! OPAAAAAAAAA

Tada će da te napadaju muve opaaaaaaaaa i njihovi crvi!

"Pička vam materina kapitalistička, samo derete jadni narod" :)

Pročitaj moju fusnotu za etarsko ulje lavande. :)

Ima i ovo: http://vukajlija.com/srpski-raid/442685

15. inače ću završiti kao moja drugarica koja je dobila desetku iz biohemije, a tvrdi da se komplementarne azotne baze vezuju dusulfidnim vezama.

Nemam pojma šta ti to znači, ali ako je zgodna može da tvrdi i da je Zemlja ravna, meni se na isto svodi :)

16. smorka, sad će da napravimo posebnu temu za ovo da ne spemujemo
    vučice, dobrodošla si nam... možeš da kukaš kol'ko oćeš

17. Nemam pojma šta ti to znači, ali ako je zgodna može da tvrdi i da je Zemlja ravna, meni se na isto svodi :)

And that's sad... Ladno ne bih to ni Megatronu oprostila ako je pre toga to učio četiri godine na prirodnom i posle još tri na faksu, svake godine. A vidi kako ON izgleda jebozovno dok je bio gladijator!
    http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201005/21843/medium_Megatron.jpg

18. i ja bi bio jebozovan da mogu ćunu iza leđa preko ramena prebaciti...

19. Radila sam neke analize u kliničkom u Bg, sad čekam rezultate da vidim da li mogu na rentgen. Ubrizgavaju nesto da bi se bolje video bubreg na rendgenu.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.