Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Brda... Tarume....
BRDA IMAJU OČI!!!!!!!!!
Mi dosadno.
Igraj AngryBirds
Njah, ne igram igrice.
Odavno mi nije bilo dosadno, pa mi čudno.
Crtaj nešto, Goge.
Viš, to mi nije palo na pamet! :)
Fala, Dube.
Trece mjesto u BUdvi, moglo je dooooooooooooooooooooooooooosta, dosta bolje.
Fuj. Mrzim ovakve dane.
kad hoćeš da budeš i intelektualac i tabadžija, da si manje ovde pisao više bi trenirao :)
Muka mi da počnem da radim maturski, tema "Teritorijalni raspored biljnog i životinjskog sveta". Meh, smor.
Muka mi da počnem da radim maturski, tema "Teritorijalni raspored biljnog i životinjskog sveta". Meh, smor.
Od toliko lepih lekcija iy biologije, ti uyela da radiš tako glupu temu?! O.o
Ja sam radio iz srpskog, "Mitsko i istorijsko u romanu na Drini ćuprija"... Odavno sam odradio, treba samo da mu dam fajnl tač (da boldujem malo, da ubacim reference i slično...).
No, smisli li se na kraju šta upisuješ?
Nije to iz biologije već iz geografije. Ja se trudila da izbegnem biologiju u širokom luku, a opet mi zapade nešto slično, pu!
Iz srpskog je nezahvalno raditi, nema objektivnosti, sve zavisi kako se svidi profama.
Psihologiju. :)
aaaa, jes', vidi stvarno... Ja već zaboravio da smo i imali geos prve tri godine... lolololo
Ma nije, meni svi kažu da je maturski opuštenica, da je to davno izgubilo svaki smisao i da se radi čisto pro forme... Tako da uopšte ne brinem, a i vole me sve tri porfesorke srpskog. xDD
Fino, fino, samo cepaj.... Al ne sumnjam da si opšteobrazovana, čim slobodno vreme provodiš na Vuki... :)
Planiram samo na vrhu testa da napišem JA OPŠTEOBRAZUJEM !2!3511!!! Ako ih to ne šarmira, ja ne znam šta će.
To, to! Dominacija!
a ja sad vidim na temi Raznorazna pitanja ovo:
Jebote, ovi moji, od onih koji hoće da upišu medEcinu, spremaju se od oktobra, ne vidim ih bez zbirki u rukama...ili hoće da vežba?
E 'leb ti...
A pa to ti je istina, moj drug koji to hoće da upiše za prvi maj kod kuće učio biologiju. Ja ga zvala da mu stajem na muku. :3 A na časove hemije je prokockao porodično nasledstvo.
Doduše, on je društveno-jezički smer gimnazije pa je morao dobro da oguli dupe nadoknađujući, ne znam za tebe.
edit: Pokušaj pored medicine i stomatologiju ili veterinu, pretpostavljam da su slični prijemni.
Brate, ništa mi ne pričaj za hemiju, i ja sam dupe ogulio iako sam iz matičkog smera...
Biologiju sam jedva krenuo da učim, al msm da ću stići...
Ma pokušaću i hemiju na PMFu ili na tehnološkom (pa opet hemiju za prijemni da cepam)...
Da l' tebi, ili nekome drugom ovde sam predlgala mehatroniku skoro. Mislim da za prijemni može da se bira između tih (besmislenih i meni nerazumljivih :D) predmeta iz matematičkog smera tipa hemija, mata, fizika, a mnogo je jak faks. Uzmi proguglaj. :)
бокте, ко стави васкрс и ђурђевдан дан за даном, распала сам се од спремања, а не смијем да једем ништа јер се пости -.-
aces sutra da nadoknadis