Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
to me podseti..trebalo bi da jedem nešto danas...hvala :)
ош сарме? :)
Imam, evo grejem :)
пријатно :Р
Hvala, izvolte :)
Enjoy your time left while you can. :P
Напушите ме да сам геј, нема везе, заљубио сам се ко коњ и хоћу да цркнем колико ми недостаје.
pa ako ti nedostaje neki Lola, onda jesi gej.
Ако си се заљубио у брку из кладионице што увек зна сигурице, онда си сигурно геј. Убер меншч геј.
Ниси геј, боли те курац.
Samo gej ljudi mogu da se zaljube?
ako daviš ostale s tim, onda jesi gej, ili žena
...mada, šta i da jesi, 20 i prvi je vek
zaljubio si se kao konj u geja ili kao gej u konja? ili si se zaljubio u gej konja. ne kapiram
http://cdn.hugelol.org/i/113974.gif
Prekoračenje brzine, budžet umanjen za 40 jura.
a mogao si da ideš polako i još da usput svratiš na vruće pečenje...
Пих, 40 еура..мени је казна 1500еура- словима: хиљадуипетстоеура!
И да, то је саобраћајна казна.
едит: и одузимање дозволе 10 месеци
Što nisi uzeo hemiju za maturski? Milina, tako već teoretski prođeš kroz 4 godine gradiva, iako vam hemija nije glavni predmet na faksu,ali je vrlo obimna, pa bi tako jednim udarcem dvije muhe ubili, maturski i prijemni, i na kraju poslije godinu dana i taj predmet na prvoj. Trostruka korist.
Korisno vam je ići na pripremnu nastavu koja se organizuje, jeste skupa, ali vrijedi, posebno ako ciljate da upadnete na budžet. A i brže se radi, pomaže malo i trema da se razbije pred prijemni. Vrijedi. Ima nekih pitanja i zadataka koja jednostavno se malo drugačije obrade nego što se kroz srednju naviklo rješavati.
Sviđa mi se ovaj model razmišljanja, dodao bi samo tu i ladno pivo.
Jebo žurbu, samo potrošiš više goriva ako nervozno voziš a ako napraviš sranjce platiš državi, ako napraviš veliko platiš mehaničaru, ako napraviš najveće em ćeš ti da platiš glavom em će tvoji popu i grobaru.
Ma kažu i svi profesori da je to samo pro forme, da se radi, eto, čisto onako... A i za maturski nećeš prelaziti gradivo iz sve četri... Nego, fazon, dobiješ oblast, ili deo oblasti... Uzela je drugarica iz hemije i dobila aldehide, a to mi je 1/2 oblasti od 30 kojih za prijemni dobijem... Tako da slaba vajda...
A što se tiče privatnih časova, idem... Ima neka profesorka, koja se penzionisala kad sam bio 3. razred gimnazije, i ona godinama sprema generacije, i uvek su njeni učenici među najboljim na prijemnom... Nemam toliku frku za hemiju, očekujem da ću makar 27 od 30 da imam, al sam lenj bios da učim...
Напио сам се синоћ као стока! Дошао сам кући јутрос око 4 и лего мртав. Ћале кренуо да ме буди, мало је фалило да га рестартујем. Утриповао човек да ми га нема таблет, звао другара инспектора дао му имеи број да га овај тражи. Ја се будим незнам где сам почиње испитивање, ским си био ко је могао да га украде ,да га ниси продао за доп и тако то. Ја кажем људи бре јебем га и онако га нисам платио ако су га украли нека су! Јебига имао сам прекид! Кренем да реконструишем догађај и не могуу да се сетим ничега. Само знам да је био празан. Сестра устаје отвара фиоку код компа и нађе га где се пуни мртав ладан. Сигурно ме још држи алкохол од синоћ чим сам ово написао!!!