Moram nekom da se izjadam :((

1. A i za maturski nećeš prelaziti gradivo iz sve četri... Nego, fazon, dobiješ oblast, ili deo oblasti...

Hmm... ne znam, imaš maturski rad iz odabrane teme, napišeš, odbraniš, plus stotinjak pitanja iz 4 godine, sve naslovi lekcija, od čega dobiješ ako se dobro sjećam 3 pitanjca. Bar u mojoj gimnaziji je tako bilo... (Banjalučkoj)

Ima neka profesorka, koja se penzionisala kad sam bio 3. razred gimnazije, i ona godinama sprema generacije, i uvek su njeni učenici među najboljim na prijemnom...

Ne volim ja instrukcije, nikad nisam bila na njima, osim te pripremne nastave samo iz hemije, jelte, kad su svi krenuli, i ja sam se zapitala, možda ima nešto što ne znam, iako sam već na zimskom raspustu svu hemiju prešla...
    A ta pripremna na faksu dođe više kao interaktivno predavanje. Taman malo upoznaš profe, asistente...

2. Све ми јебеш, да нисам ништа ставио, следећих пет постова би било брате, соу геј.

3. а и ја серем, ко ме јебе.

4. Koja sam ja stoka od čoveka svaki Uskrs moram da dočekam mamuran i razvaljen od života da jedva dišem koliko mi je muka a ne da mogu da jedem svu ovu hranu. Oću da crknem.

5. Moram da se vraćam sa jebene zvezdare u jebeni kumodraz zato što moja jebena devojka misli da nije isključila jebeni šporet! I jebenih hiljadu stepeni i praznik i nema busova i nemam za taksi i ubiću nekog sigurno do kuće!

6. A isključila ga je sto posto, što je najgore :))

7. jašta, glupi trip, za to su sve krive one reklame...

8. andrey,u dubokom si kanalu...a i sto kaze fmn sigurno je iskljucen,pa ces se bzv jebavati

9. AndreyArlovski
    Moram da se vraćam sa jebene zvezdare u jebeni kumodraz zato što moja jebena devojka misli da nije isključila jebeni šporet! I jebenih hiljadu stepeni i praznik i nema busova i nemam za taksi i ubiću nekog sigurno do kuće!

Nači, niste uspeli danas da se potucate.

10. Zato se i vraćam sam jer ako nije isključila ubiću je a ako jeste isto ću je ubiti!

11. E, jbg, nemoj se toliko nervirati... A gde je ona sad?

12. Zar ne može ona da se vrati? Mislim, ako je to sve bilo njena krivica, valjda kao normalan čovek preuzmeš odgovornost? Sad ako si ti posle nje čeprk'o po šporetu... :)

13. ma namerno idu nazad kući bre, zna arlovski znanje :D

14. propao sajt, ljudima treba nesto novo iz dana u dan, bez obzira sto se pojedinci zale, ukoliko je dugo bez promena, gubi to nesto, sto je potrebno za privlacenje mase

15. Bio je isključen. Ah!

16. Hoćeš li sad da je ubiješ? :))

17. Juče;)
    Pašće maltret sigurno, baš sam se iscimamo.

18. Арловски може један савет онако од срца? Гарантовано помаже.