Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Prodajem beli Jugo 45, malo oštećen, veoma pogodan za reciklažu.
Koja bi to pobeda bila da sam izlupao auto moderatoru, ovako... :-)
I ti i dalje misliš da je super to što si uradio?
Ču super? Sega mega drive dva!
najiskrenije se nadam da ce da vas nahvataju sve do jednog, da vas isprebijaju u miliciji i da vas nateraju da se medjusobno odrukate, a zatim da ostanete u zatvoru na jedno mesec dana.
misljenja sam da smo u takvom kurcu kakvom smo, bas zbog toga sto se ovakve stvari ne kaznjavaju dovoljno. pazi, napili se i zao im je. nego nema nista od toga, jos ce taj jadnik i neke dodatne kazn da placa kad ga zaustave nekad sa tim autom.
eto, moje skromno misljenje.
U potpunosti se slažem. Nabijte ih na kolac!
Deki, skupite pare i odnesite čoveku, tako ćete najbolje da se izvinite.
pa stvarno. Čim voza juga znači da za bolji nema a nije mu dosta što nema love nego još mu naiđe i neka ušikana družina i polupa ga iz zajebancije i kao "žao im je". Verujem da im to žaljenje ne bi bilo na umu da njima neko izlupa kola. Aj iskreno reci kako bi ti bilo da tebi neko tako polupa auto iz zajebancije?
Dejane, nemas ti problema sa alkoholom, vec sa razbijanjem aVtomobila! Nije ti ovo prvi put!
Inace, da se i ja izjadam, evo vec drugu nedelju komsija renovira stan, jeb'o mater svoju, busi nije mu dobro, ne cujem moje kad pricamo, od 7 do 5, ne postuje kucni red, kad dodjem sa posla kuci, ne mogu ni da prilegnem, i u subotu je busio, pa sam mu sisao dole i rekao da bar odmori na 2 sata, keva pizdi, hoce da poludi, sad je i trecu busilicu ubacio, ne znam vise sta radi, da li rusi zgradu i pravi novu, nabijem ga na kurac. Eto.
Eto zašto ja ne koristim ošišanu latinicu...
A cak nije hteo da odmori, pa sam nastavio, puna mi usta bila, izasla mi groznica!!!!! :D
Нека будала ми раставила кола на просте чиниоце.
Bvdgla da nismo komsije?
Ne verujem Rajo, osim ako se ne krijes 20 godina negde u podrumu zgrade. :D
Brus, tema je "Moram nekome da se izjadam", čovek ima problema...
Nemam ja toliko godina da bih se krio toliko godina lololo
Baš lepo.
Jedina pozitivna stvar u celoj priči.
Dekiju srećno slupavanje juga, želi družina sa Vuke uz pesmicu..
http://youtu.be/WgSnMTV5qBg
Ponovo sam morao ovo da proživljavam.
Jebenih sat vremena tražim broj...
Eh muke. A što ti lepo ne kupuješ onlajn, to je i onako sad u modi.