brate,ti instrumenti su nam trebali da sviramo u krajiskom udruzenju "zavicaj".hteli krajisnici da nas pobiju.dok sam bezao,ispala mi gibanica.sve otsilo u kurac
to su geodetski isnstrumenti, ne bitno... Ja sam svoje rekao tebi.
pa i treba da najebes, cak se i nadam da ces da najebes, ako nista barem da iz svog dzepa platis to sto si izlomio.
Nadam se da neću, ali ako budem zaslužio sam. Poenta: krivo mi je što se to desilo, nisam napisao post da bih se kurčio kakav sam bata. Ako ti nešto još nije jasno u 20.00 trošarina.
ja mislim da si ti idalje navaren ili sta vec.
ne znam za koga me smatras,al dosta je.nadji tog tvog fak badija i izvini mu se sto si ga ispalio.reci mu za intrumente,da si bio navaren.otvori mu dusu.nemoj mu pominjati da si nekom nesrecniku sjeb'o kola,mozda mu to nece biti zanimljivo.
ne znam za koga me smatras,al dosta je.nadji tog tvog fak badija i izvini mu se sto si ga ispalio.reci mu za intrumente,da si bio navaren.otvori mu dusu.nemoj mu pominjati da si nekom nesrecniku sjeb'o kola,mozda mu to nece biti zanimljivo.
Ovom prilikom da se izjadam zato što sam faktard LOLOLOLO PA TI NISI STATISTIČKA GREŠKA NEGO SANITARNI ČVOR! JEBEM TI LEBAC! Ja mislio ombreov dupli lololo kolko moram da se skinem sa ovog sranja hahahahaha
E pa, Deki, u pogresnu si crkvu dos'o da se molis, sto bi rekli! Alkohol je zlo koje budi demone. Ne sumnjam da se kajes i sekiras zbog svega i to je, cini mi se, i najveca kazna. Valjda ces izvuci nesto dobro za sebe iz ovog loseg dogadjaja..
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
Полако Дуче, полако, одложи оргазам има овде још порњаве. лололо
Kako se ovi momci nadmudruju, nevera.
Pfff, tu lejt, trebala je da bude fora kao da orgazmiram dok i akter.
Nadam se da neću, ali ako budem zaslužio sam. Poenta: krivo mi je što se to desilo, nisam napisao post da bih se kurčio kakav sam bata. Ako ti nešto još nije jasno u 20.00 trošarina.
al sam ti šuknuo lolo
šta ti rekoooooooo
A jel bio jugo 45? crveni?
Čuješ li šta te pita!!!
Ovom prilikom da se izjadam zato što sam faktard LOLOLOLO PA TI NISI STATISTIČKA GREŠKA NEGO SANITARNI ČVOR! JEBEM TI LEBAC! Ja mislio ombreov dupli lololo kolko moram da se skinem sa ovog sranja hahahahaha
Piše ti da je bio beli.
Izvini promaklo mi.
kako znaš kaci bijo pijan i navaren
Lepo, znam, a i nisam bio navaren.
SAĆEMO DA TI SUDIMO! OTVORIMO TEMU, VUKAJLIJA SUDNICA!!!!
E pa, Deki, u pogresnu si crkvu dos'o da se molis, sto bi rekli! Alkohol je zlo koje budi demone. Ne sumnjam da se kajes i sekiras zbog svega i to je, cini mi se, i najveca kazna. Valjda ces izvuci nesto dobro za sebe iz ovog loseg dogadjaja..
de ces vece dobro...tockovi,branik,brisaci...malo li je na ovu skupocu?
@paperjasto
Hvala na podršci.
ZDRAVO SVIMA JA SAM DEKI I IMAM PROBLEM I SA ALKOHOLOM. lolo
e!