Ouuuuukeeeej, ta metafora baš i nije bila tako dobra. Smorka, ćuti, DEATH, DESTRUCTION, PAIN, LOGGING OFF! Idem da zurim u nebo ili tako nešto neko vreme.
Gogo, bači ti meni te tvoje recepte u pvt, za svekrvu će biti pravo osveženje jer ona samo zdravu hranu sme da jede. Jedno pešest za početak. Ozbiljno mislim
Hm, da je moj komentar pa hajde, ali obzirom da znam na šta ta tekstura mene asocira... :)
Možda si samo previše zavijen za mene. x)
Al ništa bez lana i susama, jebeš makrobiotuki bez toga.
Brus, tebe sve asocira na to što te asocira. A u vezi hrane i keksa nam se mišljenja podudaraju, cenim. Pa nije čudo da i ja izjavim vako nešto :))
Ouuuuukeeeej, ta metafora baš i nije bila tako dobra. Smorka, ćuti, DEATH, DESTRUCTION, PAIN, LOGGING OFF! Idem da zurim u nebo ili tako nešto neko vreme.
Gogo, bači ti meni te tvoje recepte u pvt, za svekrvu će biti pravo osveženje jer ona samo zdravu hranu sme da jede. Jedno pešest za početak. Ozbiljno mislim
AHAHAHAHAHAHAHAAHA, ode sad da otvorim pivo i zapalim cigaretu, osećam neku potrebu :)
Bruce, kakvi su to Paninaro avatari?
Hahahahahahahahahhahahahahaha
Ok, Vuki, ali eto-kažem ti, pravim samo humus uz razne varijante sa povrćem. Veliki deo recepata iskopam na Coolinarika.com
E taako, Brus. :))
Gogo, pošalji i meni.
Supev si Gogo. :)
Ja isto umem da pravim humus, doduše ja ga radim bez belog luka jer ga moja osetljivija polovina nešto ne gotivi baš. Nalazim da je izvrstan, ipak :)
Ja u sve trpam beli luk, a prva asocijacija na humus mi je zemnja za saksije. lololo
u mom selu humus prave gliste :)
Šupičkumaternu zar nije humus ono za đubrenje biljaka?
otera mi post, a nisi ga ni pročitala :)
http://1.bp.blogspot.com/_QyqRwn9e9d8/TEkBZggnVPI/AAAAAAAAAPE/hyTzm_kKa2s/s1600/Basic%2BHumus.JPG
Jebga, kacmo nas kamara ispovremeno prozborili :)
Vučice, reci svekrvi da se pripazi glista.