Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Hm, da je moj komentar pa hajde, ali obzirom da znam na šta ta tekstura mene asocira... :)
Možda si samo previše zavijen za mene. x)
Al ništa bez lana i susama, jebeš makrobiotuki bez toga.
Brus, tebe sve asocira na to što te asocira. A u vezi hrane i keksa nam se mišljenja podudaraju, cenim. Pa nije čudo da i ja izjavim vako nešto :))
Ouuuuukeeeej, ta metafora baš i nije bila tako dobra. Smorka, ćuti, DEATH, DESTRUCTION, PAIN, LOGGING OFF! Idem da zurim u nebo ili tako nešto neko vreme.
Gogo, bači ti meni te tvoje recepte u pvt, za svekrvu će biti pravo osveženje jer ona samo zdravu hranu sme da jede. Jedno pešest za početak. Ozbiljno mislim
AHAHAHAHAHAHAHAAHA, ode sad da otvorim pivo i zapalim cigaretu, osećam neku potrebu :)
Bruce, kakvi su to Paninaro avatari?
Hahahahahahahahahhahahahahaha
Ok, Vuki, ali eto-kažem ti, pravim samo humus uz razne varijante sa povrćem. Veliki deo recepata iskopam na Coolinarika.com
E taako, Brus. :))
Gogo, pošalji i meni.
Supev si Gogo. :)
Ja isto umem da pravim humus, doduše ja ga radim bez belog luka jer ga moja osetljivija polovina nešto ne gotivi baš. Nalazim da je izvrstan, ipak :)
Ja u sve trpam beli luk, a prva asocijacija na humus mi je zemnja za saksije. lololo
u mom selu humus prave gliste :)
Šupičkumaternu zar nije humus ono za đubrenje biljaka?
otera mi post, a nisi ga ni pročitala :)
http://1.bp.blogspot.com/_QyqRwn9e9d8/TEkBZggnVPI/AAAAAAAAAPE/hyTzm_kKa2s/s1600/Basic%2BHumus.JPG
Jebga, kacmo nas kamara ispovremeno prozborili :)
Vučice, reci svekrvi da se pripazi glista.