Moram nekom da se izjadam :((

1. I da, sad napisah Vuki i Skočku: meni se ne sviđa humus sa hlebom. Jedem ga sa svežim povrćem i to je savršena kommmmmmmbinacija. :))

2. E hvala, Gogo, sad imam podsjetnik šta da izbjegavam. Odo sad pojedem šniclu.

Šalim se, praviću kad nađem to kino od biljke.

3. Hahaha, nek ti je na zdravlje Skočko !
    Vujo, ko što ti rekoh, daj šansu leblebijama ;))

4. Prvo u mesu a za druge načine pripreme ćemo videti. Sve postepeno

5. Izgubio sam jebenih 3 ipo sata skidajući neki smrdljivi fajl šta već pošto mi Warcaft ima neki bag i sad jebeno tražim taj jebeni smrdljivi program ili fajl šta li je Znači do pre par dana sam normalno pikao dotu i skoro počela da secka ja reko aj opet da instaliram možda se popravi kad ono PIŠA sad neće uopšte da radi.

6. Што сам који курац прочитао прошле четри стране?

7. Некадашњи најбољи другови су ми вечерас тако на фињака шукнули да ћу ујутро морати да попијем лонац кафе и да кренем у исправљање гована у која су ме увалили

8. Probudio sam se s najvećim bolom u kolenu do sada ko da me neko šiknuo lopatom po njemu, čudo jedno. ne znam od čega,nisam mesečar, a sinoć sam uglavnom sedeo i pio.
    ustvari, više za jadanje je to što sam puko 30 evra sinoć

9. boli vas kurac što se davim u bolovima i besparici!

10. da nisi imao 30 evra ne bi ih pukao, a što se kolena tiče tu jedino mirovanje pomaže...

11. Их, 30 јура је ништа за добар излазак, а за бол... Па попиј нешто. лолололо

12. Neam pare, a neam ni cigare, tuga.

13. Da nije i meni neki virus, ne mog' se ulogujem.

14. Probudio sam se s najvećim bolom u kolenu do sada ko da me neko šiknuo lopatom po njemu, čudo jedno. ne znam od čega,nisam mesečar, a sinoć sam uglavnom sedeo i pio.

A da li možeš da ga saviješ do kraja? Meni tako krcnuo meniskus, ni od čega, sam od sebe, to jest od nekog malog naprezanja, ali kao trošan bio. Probudim se, ne mogu da hodam, a glavni simptom - ne mogu da savijem nogu u kolenu.

15. Sad je već mnogo bolje.

16. Do 2013. nisam znao zašto se Jami zove Jami.

17. Ja ni sad ne znam, pa živim.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.