Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
JAsna MIlenković, ako se ne varam...
moja profanka psihologije se isto zvala Jasna Milenković, needless to say da smo je zvali Jami :D
Мени то као оно, курва је, па је проваљена, па је ЈАМА па као ЈАМИ... Скроз логично.
To sam i ja kontala, Enemi hahahah
pa đeste ljudi!
Ђес Видро!
Đes Vidro :)
a jebote, ubi zena sa ovim velikim bratom...
al nije mi jasno kako je ovaj pederski aktivista toliko pasivan?
mislim kaki je to aktivista kad je pasivan?
ovaj se samo trpa u bulju, on je primac, nije smecer.
Piar - poslali ga da izreklamira kako su i oni normalni, nežni i osetljivi ljudi. Ne palimo se.
pa šta radite, kak' ste, život, žena, djeca? ;D
vidro JA JEBEM! :D
Tidroooooooooooooooo
ja ne jebem.
javio plusiraj mi neku defku, možda se prenese pozitivna energija lololo
javio, otkud sad to?!
Fokus, eno plusirao...
Tidro, eto tako, dodje tako neki period pa preskocim jedan, dva dana...i ne jebem tih dva dana...
sta znam, nekad posao, nekad frka sa klincima, nekad zena gleda vb, veceras na primer i onda ne jebem...
ali sutra cu, sigurno.
ja nisam bio ozbiljan al ti svakako hvala, evo uzvraćam :D i iskreno žalim slučaj :D
Sedim na večeri sa profesorima, prejeo se, derem pivu i smaram se u pičku strininu.
kojim profesorima? :) ima l' mi šefice? :)
Ma ove moje nesreće iz laba i neki Švajcarci i Španci. Ubiše pričom, boli me faca od veštačkog keza, derem pivu i po prvi put u životu pičim igrice na fonu :-D
Vata me napad panike. A nezgodno mi i mesto i vreme. Sačuvaj Bože.