Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Pitaj da li neko ima bromazepam ili xanax pa popij pola tablete. Sve ce biti ok Gogo. Pokusaj pozitivno da razmisljas.
Tako je, neće klincima još pubertet, opusti se.
juče sam saznao da mi se drug iz Niša ubio u februaru :)
У јебемти...
Чему смајли сунце те јебало?!
Pa smešno mu da je tek sad saznao, čovek je sa svim bliskim ljudima povezan astralnom pupčanom vrpcom pa oseti čim neko od njih odapne, 'nako, nešto te štrecne kao kad te neko s leđa uvati za muda dok pišaš. Ko zna, možda je bio pijan ili drogiran pa nije primetio, baš mi čudno.
СВЈЕ МИ ЈЕ У ФУЛУ ДОША ОЂЕ ДА ВАС ЗАЈЕБАВАМ.
Kako se nerviram kad me zajebava pravljenje postera! Grrr!
Dešava li se još kome da ubaci sliku, stavi naslov i komentar (sve što treba), idem na POŠALJI, a onda poster ne bude napravljen, već piše da polje za sliku ne sme biti prazno?
Сазнао сам да ми кум, најбољи мој ортак, човек кога много волим и поштујем, предозирао и пао у кому,много сам сјебан. Кажу доктори да је зајебано и да тешко да ће се извући, ја не знам шта да радим.Његови нису знали да се дрогира, а ја сам знао да ли сам требао да им кажем ил' јок, гризе ме савест, причао сам му да престане!
Људи, осећам се кривим.
Такође ви са вукајлије ме зајебавате, много, барем ме ви мало пустите!
Морао сам са неким да поделим ово!
Brate, izvini što ti stajem na muku, al moram da ti kažem da i treba da te grize savest...
Ako ga voliš, trebalo je to da kažeš njegovima na vreme da krenu sa lečenjem, pa makar po cenu da ne progovori sa tobom do kraja života, da te mrzi, da te kune...
Ја сам рек'о његовом ћалету, али његов ћале је био у фазон ,шта бре овај кења, ти ће ме учиш шта да радим!
Ne znam šta da ti kažem... Ostaje ti samo da se moliš da bude dobro...
Две ствари ме муче..
прво везано за сајташе: попиздим кад дам плус на дефку а оно се испостави да је ДокторБ дефинисо
друго, стваран свет: мрзим кад девојке носе мантиле или капуте и онда не могу да им видим буљсона а претпоставим да би била врхунска. ето мало да ми улепшају одлазак кући са треће смене... детеим јебем!
Eee moj Fejzaro, da su meni tvoje muke... :)
Svaki put kada mi muž nije dostupan, brinem mnogo. Plašim se da nije doživeo nesreću negde. Sada nije dostupan a on vozi, vraća se sa terena.
Misli pozitivnije... možda te vara. Šalu na stranu muškarci od vas ne mogu da žive, evo gledam mog mučenog taju, majka ga svaki put čeka i kad ga dočeka počinje standardna priča kako se uplašila a on ustvari posle posla navratio kod kolezi da pika šah i da mezi rakiju. PUSTITE MUŠKE DA ŽIVE!
Ma samo da je on dobro i da mi se javi, nebitno gde je i koliko se zadržao i da li je pikao fucu ili šah. Samo da mi se vrati živ i zdrav. Bem mu miša, volim ga i ne želim da mu se nešto loše desi. Neka on radi šta 'oće samo da ja znam da je živ.
Ako muž pročita ima svaki dan iz švaleracije da se vraća
Hahahahahahahahaha :) Nek se vraća.
Eno, stigle mu poruke.
Како да буде доступан кад човек не постоји?