Moram nekom da se izjadam :((

1. Ти си лепа као неки цвет, ал како си ушла у тај метал свет?

Anjnjnjnjnjnjnjnjnj, štop ste se svi pomicili! I... Um... Don't really know... Exactly. Cvetići ne pričaju mnogo, samo lepo mirišu pa su super društvo, a roboti, pardon Transformersi, pa ko ne bi voleo velike, lepe i super kul metalne stvorove? YEAH! Ima vrlo zanimljivih tumačenja da su biljke mnogo svesnije nego što nam se čini. :) Danas sam se obradovala za sve pare jer je limun počeo da se oporavlja, ček ovo nije za jadanje, ovo je fak jea!

2. YEAH! Ima vrlo zanimljivih tumačenja da su biljke mnogo svesnije nego što nam se čini. :)

Ima u knjizi Park iz Doba Jure kad doktorka Satler, inače botaničarka komentariše nešto na tu temu: "Ljudi misle da su biljke samo kulise pred kojima se kreću životinje i ostala čudesa, međutim među njima se odvija ništa manje bespoštedna borba za opstanak".
    Dobra knjiga, čak filozofska na momente, film je sranje, ništa novo.

Bem ti sliku i četkicu i boje i unikatni fakin stočić

Daj Gogo sličku kad oslikaš da vidimo jel vredelo razbijene pete.

3. "Ljudi misle da su biljke samo kulise pred kojima se kreću životinje i ostala čudesa, međutim među njima se odvija ništa manje bespoštedna borba za opstanak".

Uuuuu, sviđa mi se ovo! I upravo jeste tako. Ljudi misle da biljke proizvode vitamin C, alkaloide, kardiotonične glikozide i etre zarad ljudske koristi, istina je da proizvode te stvari jer im trebaju za opstanak, to što ima i na nas to neko dejstvo je za njih sporedna stvar. Vitamin C i E da spreči preranu oksidaciju (truljenje) plodova, karidiotonični glikozidi i alkaloidi su supstance koje koriste za međusobnu komunikaciju ili su vid sakupljanja otrovnih materija (kao npr, oksalati) (nemaju organe za izlučivanje jelte), tako da... Ona koja nema raskošancvet, često ima raskošan miris i tako... Sve su to velike borbe za opstanak. :)

Gogo, samo nam ti crtaj!

4. Jes, ću crtam do poslednje koske da zaradim kintu za banju gde će da mi leče izlomljeno telo!
    Umetnos je ljubomorna i zla! Ubija te ako vidi da si počeo da ševrdaš i da ti nije numero uno u životu!
    Bešte ljudi od nje dok možete!!! Mene ostavite, :kah, kah: spasavajte sebe :kah. kah: !!

http://www.youtube.com/watch?v=W_gYRFDb8_A

5. Mmmm, šlaaaag :))

6. Naglasila bih i da je u sredu bilo 27 stepeni!
    Taman se ponadam prolecu kad ono KURAC!

7. ne znam odakle da počnem.aj od početka valjda. zove me buraz oko pola 2 noćas da dođem, će ga biju neki u nekom lokalu, njega i neku njegovu ekipu, brojčano slabiju. dobro, napušim ga ja s kurac i krenem s ortakom koji je blejo tu kod mene a pre toga pili kod mene lozu oko pola kile podelismo, ono, bleja fazon. krenemo mojim kolima, nekih 5km od moje kuće do tog lokala. dolazim, ali ipak na kraju. burazer već krvari po čelu, malopre došo k svesti, dobio flašu u glavu, oni njegovi ortaci kukaju prebijeni, smejanje i tuga. a ekipa koja ih pobila već otišla, kako mi rekoše, džumlea od 20 čoveka. koga sad da bijem dete mu jebem? u tom trenutku možda par minuta kasnije dolaze panduri. davaj izjavu. šta ja da dam koi kurac, tek sam došo, nem pojma ni šta se desilo tačno, ništa, znam samo da sam napujdan da bijem, a ne znam koga da bijem, ništa više hehe. al nema veze, kaem ja da sam tek došo, zbog čega i št a, onako, malo pijan, bagovao sam dok pričam, provalio sam al nema veze. kae moj buraz šta bilo, da ne ulazim u detalje, u fazonu izbila opšta tuča, a ovi njegovi slepci dok teli da izađu upali u gužvu,a moj buraz ae na šivenje u bolnicu.
    dobro, ae da ga vozim, njega, mog ortaka i još dvojicu burazovih a jednom izgleda naprsla rebra, nem pojma. jedno 2,5 sata sam proveo u bolnici dok ovog zašivali, ovog snimali, men se spava, vidno sam pripit, nije mi ni do čega, samo do kreveta. i negde oko pola 6, krenemo kući, ae da razvezem ove slepce. i MAJKEMUGA NABIJEM;NA ULAZU U MOJU ULICU PATROLA PANDURA ME ZAUSTAVLJA I AJ DA DUVAM; IZMERILI 0,4 PROMILA ALKOHOLA; ĆE MI STIGNE KAZNA NEM POJMA NI JA KOLKA NI ŠTA KOLIKO! EL TO PRAVDA DA VAS JA PITAM??*????

8. Ćuti brate, bar si jebo.

9. Ne znam gde bih, pa ću ovde. Zaboravila sam koju epizodu Walking Deada sam poslednju odgledala. Poslednje čega se sećam je da su Deril i Merl izvučeni iz kandža opasnog Guvernera i da su otišli svojim putem. Ako neko može da mi pomogne, živa deca tom nekom!

10. Jeste, u devetoj epizodi spasavaju Merila, znači od desete bi trebalo da nastaviš.

11. Koji kurac se uči fizika u sve četiri godine jebenog društveno-jezičkog smera PITAM JA VAS? Imam punu rubriku kečeva, ne mogu da je učim, ne kapiram ništa, a i nemam svesku.

http://media.tumblr.com/tumblr_m3tpnbpyBx1qc0y0r.jpg

12. Па да имаш свеску можда би нешто капирала, а да нешто капираш можда би и могла да је учиш. Јеси пробала да слушаш на часовима, зна да помогне? лоло

13. Ako si sasvim nebitna u fizici, možeš biti veoma bitna u frizeraju.

14. pa svaka ti dala, provirone!
    na svaku knjigu iz fizike da se turi naljepnica sa ovom rečenicom!

15. Па да имаш свеску можда би нешто капирала, а да нешто капираш можда би и могла да је учиш. Јеси пробала да слушаш на часовима, зна да помогне? лоло

Profa alkoholičar od šezdes i nešto ljeta, zabole njega da nam objašnjava, a mene još manje interesuje. A da učim napamet ne umem, jebiga.

Ako si sasvim nebitna u fizici, možeš biti veoma bitna u frizeraju.

Pa ne može svakome sve da ide. Ne znači da sam maloumna ako ne kapiram fiziku, ne osuđuj odmah. Ja samo kažem, ako se već smer zove društveno-jezički, preterano je da imamo fiziku sve četiri godine.

16. А јес дркање, ал јбг, УЧИТИ СЕ МОРА!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.