Moram nekom da se izjadam :((

1. zašto onda skrnaviš svetinju lošim definicijama?

2. Ма овај хејтује све редом дефиниције у вези њега! На страну моје, моје су све срање.

3. Јесу то опет почели неко шизење? И то кренули изгледа од моје дефиниције.

4. Ja mislim da su krenuli od moje.ja je napisao bas davno al je danas linkovah i posle toga su se pojavile ove a meni ta dobila desetak ocena.

5. Јебач лупа минус0ве. Банујте га трајно! Ав ав!

6. Може бити Милоше. Ја сам написао једну из беса која је настала спонтано на чету.

7. Sad videh tvoju. Isto nam se zove defka al drugaciji smisao.

8. Ја хејтујем.

9. Не вреди отварати тему са предлогом јер нема ко да га спроведе у дело, али стварно треба вратити ограничење на прављење садржаја. Одавно није овако прељевало.

10. Јебем ти и ћалета и бицикл и гуму, он који са обећањима увек касни од 5 до 35 дана мени приговара што ја нисам на бајсу променио гуму читава 2 дана, тачно ћу узети ту гуму и задавићу га, он који вечито свуда касни мени нашао да приговара само зато што ми је ћале -.-

11. Izađoh danas napolje, i krenuše da se sakupljaju neki leptiri oko mene, nekih tri-četiri, pratili me oko 200 metara, možda malo više, jedva ih se otkačih. o.O

12. kaci cvetić

Say no more...

13. Awwwwww. Kako ste divni vas dvoje. :) Inače sam nešto tri dana bila mislila o nekim herbama, možda se stvarno pretvorih u jednu. :)

14. Ти си лепа као неки цвет, ал како си ушла у тај метал свет?

15. Ubiće me umetnost. Na nogu mi pala drvena paleta koju oslikavam , pa stoji ko podsetnik da nastavim rad. Danas mi tresnula na petu, razvalila mi kost! Peta mi ko da sam grožđe gazila!
    I sad sam je još više razgovnala na vežbama.
    Bem ti sliku i četkicu i boje i unikatni fakin stočić što sam htela da napravim od toga i prodam za lepe pare!

16. Pijem pivo sam jer niko nece da izadje pre 10, kazu nema nista zanimljivo do tada :(

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.