Moram nekom da se izjadam :((

1. Jebote, moj komp ladno ni slendera ne može da podrži. Hteo da vidim zašto je svima ta igrica toliko strašna kad ono moj komp čak ni to sranje ne može da podrži... Doći će dan kad ni buble trouble neću moji da igram bez seckanja.

Tačno znam kako ti je, i moj isto secka. :( Sreća pa je bratov komp ubica, kad ga se dokopam sve piči na high.

Rosoneri
    mislim da sam psihicki nestabilan

pa jebemumater, bacio si novcic sinoc, valjda si odlucio!

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA!

2. Изађем на фудбал након 100 година, вратим се са раздераном бутином, лактом и раменом и шљивом преко читавог ока десног.

3. Узели ми моји фрулу, кажу да им пробијам уши. Време је да се вратим на усну лоло.

4. A, daj, kad pre počeše komarci! Još sam pored reke, a jebem mu mater!

5. Ma nije to ništa, tek ćeš da vidiš kada poizlaze iz ormara pa ti neće dati da zaspiš. :)

6. Ništa, preostaje mi samo da se češem. hehe

7. stvarno ubise komarci. Toliko mi se napiju krvi junacke da ne mogu poleteti. E sad dal od kolicine ili promila

8. nemam pojma sta cu sa sobom

9. To je još olakšavajuća okolnost. Za jedno 20 -es godina nećeš znati šta ćeš sa računima, kirijom, ratom za kola... :)
    Inače, šta ti je? Ko ruši sneška?

10. Dobila ja zadatak da mlađem burazeru organizujem prvi dvocifreni rođendan. I naručim tortu s grbom Barselone jerbo dečaci to volu. I očekivala sam nešto ovako:

http://2.bp.blogspot.com/-RdZviMX_q-o/Tn8tOVdPEKI/AAAAAAAAADM/eMvRnez-zCc/s1600/FCB+cake+5.JPG

a onaj retard iz poslastičarnice napravio zelenu tortu i preko šlagom napisao BARSELONA. A htela sam da sve bude savršeno! Ja sam nikakav organizator! Kmeeeeeeeeeeeee

11. decaci vole,al poslasticari ne vole.
    nema veze,to su deca,imaju vise maste...

12. Žali se gazdi, traži novu tortu plus minjone za pretrpljen duševni bol.

13. al su razmazena deca danas

14. SasvimNebitna, ako imaš još vremena, postoji varijanta da pošalješ ljudima sliku onoga što želiš da bude na torti pa ljudi to lepo naprave u nekoj vrsti štampača. Dobiješ poštom jestivu štampanu tanku koru za tortu koju staviš preko fila i pustiš da prenoći da lepo upije i sjedini se sa podlogom. A imaš i ozbiljne poslastičare koji ti naprave tortu kao sa slike koju si objavila. Ja naručujem takve stvari od jedne žene iz KG koja to posle šalje za BG autobusom. Već godinama funkcioniše bez greške, a radi savršeno.

15. Možda su im dresovi za trening zeleni?

Jebiga, ne može više čovek ni u svog poslastičara da se pouzda, nekad je poslastičar bio kao psihijatar samo bolji, a danas isti lopovi ko i svi ostali. Boza im prokisla, sladoled voden, pecivo masno i suvo, svi kolači isti ukus imaju.
    Ma ništa drugo nego da ih praviš sam, jebem li ih u espap radosni.

16. ako je torta jestiva-dobra je!deci treba da se istrce,napiju soka i kasnije malo torte i kuci.

17. Шта деци, то и мени треба.

18. jebi ga,ne znam da li si pozvan na rodjendan.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.