+1000
Ma ja ih ne bih mazila. Svi roditelji nešto furaju da se pokažu koliko ko ima da udovolje svom detetu. Kao neko takmičenje da su napravili. Na skromno sam navikla, o skromnosti ću svoju decu da učim. Igraonica na svake 4-5 godine.
Hahahahahahahahhahah. Koji ste carevi. :)
Advokado, ma kasno sad, evo odoše deca kući, al' lepo im je bilo, ionako ih je boleo kurac za tortu, čim su izotvarali poklone izašli napolje da divljaju. :)
P.S. Ladno je dobio dva axe dezodoransa. Ala deca brzo rastu, sećam se kad sam mu menjala pelene. :(
P.P.S. Što sam mu ja koj' đavo menjala pelene, to je majka trebalo da radi, čist primer eksploatacije dece !
LADNO, ladno ne mogu da verujem! Odem u knjižaru da obnovim zalihu hemijski, a vidim nekog klinju kako bira tamo igračke Transformersa (baš kvalitetne, ova serija krenula i kod nas na Ultri valjda). I odabrao Bamblbija kojih ima bar desetak, a za Mega je reako fuj. LADNO! A mama kaže evo imaš i ovog crvenog, taj je lep (jeste lep, ali pička ti materina). MURŠ MAMU TI JEBEM NEZAHVALNU! Uništio mi je dan, i kako sad ja da počnem dijetu koja se bazira na tome da ne jedeš posle sedam? :'(
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Нисам :(
al su razmazena deca danas
+1000
Ma ja ih ne bih mazila. Svi roditelji nešto furaju da se pokažu koliko ko ima da udovolje svom detetu. Kao neko takmičenje da su napravili. Na skromno sam navikla, o skromnosti ću svoju decu da učim. Igraonica na svake 4-5 godine.
јојој не бих волео имати женско дете
sta bre?toliko cesto?pa jel oces da ih razmazis?
Па није дете тражило ту торту, него су хтели да га обрадују.
torta svakih 4-5 godina
treba im šamar opaliti i zaključati na tavanu 5 dana dok ne smršaju 10 kila i onda ih na infuziju spojiti da malo dođu sebi
ček da sad vidim o kome je riječ
pa nije klinjo kriv, treba radnika u poslastičarnici zatvoriti na tavan!
Torta? Mi smo nekad tortu mogli samo da sanjamo, umute nam pčelinji vosak sa žumancetom i malo meda pa ti liži moj brajkane.
Prije rata su veće torte bile!!!1
Hahahahahahahahhahah. Koji ste carevi. :)
Advokado, ma kasno sad, evo odoše deca kući, al' lepo im je bilo, ionako ih je boleo kurac za tortu, čim su izotvarali poklone izašli napolje da divljaju. :)
P.S. Ladno je dobio dva axe dezodoransa. Ala deca brzo rastu, sećam se kad sam mu menjala pelene. :(
P.P.S. Što sam mu ja koj' đavo menjala pelene, to je majka trebalo da radi, čist primer eksploatacije dece !
ja kada sam bio mali,pesacio sam 17 kilometara do skole po smetovima i jednom sam video bombone u novinama.
LADNO, ladno ne mogu da verujem! Odem u knjižaru da obnovim zalihu hemijski, a vidim nekog klinju kako bira tamo igračke Transformersa (baš kvalitetne, ova serija krenula i kod nas na Ultri valjda). I odabrao Bamblbija kojih ima bar desetak, a za Mega je reako fuj. LADNO! A mama kaže evo imaš i ovog crvenog, taj je lep (jeste lep, ali pička ti materina). MURŠ MAMU TI JEBEM NEZAHVALNU! Uništio mi je dan, i kako sad ja da počnem dijetu koja se bazira na tome da ne jedeš posle sedam? :'(
zensko- koristi bilo sta kao izgovor za jelo.
ЂЕМБЕЕЛААААААА!
i kako sad ja da počnem dijetu koja se bazira na tome da ne jedeš posle sedam? :'(
:facepalm:
Muško - koristi bilo šta kao izgovor da jebe
Primer(nije neophodan):
Aj daj mi malo u rč, rođendan je Nelsonu Mendeli.
MURŠ! x)
Haha, ionako nisam gladna, mnogo je toplo, ali sam jako potresena zbog incidenta u knjižari. lololololo
+9001
Jebem mu miša a ja sam non stop gladna i gojim se :(