Moram nekom da se izjadam :((

1. zensko- koristi bilo sta kao izgovor da jede.

Muško - koristi bilo šta kao izgovor da jebe

Dogovorite se vas dvojica pa sklopite neku defku sa ovim.

2. Gojite se baš iz razloga što ste gladne i nećete biti opasne mačkice, eventualno ćete biti samo Vučice. :*

3. Smorka, aj ti ga drži a ja ću da ga bijem. Ček samo da promešam jelo da ne zagori.

4. Gojite se baš iz razloga što ste gladne i nećete biti opasne mačkice, eventualno ćete biti samo Vučice. :*

Kako ide ono... Bulimija- vučija glad. Kacam videla vuka kako jede.... Sve mi je bilo jasno. :D
    Ma, nije toliko fora sa kilama, nego koža mi više nije porculanska, pojavile mi se bubuljice, rek'o da malo očistim lice voćem, a kažu da i kao ako ne jedeš kasno da je i to korisno (ima smisla holesterol se produkuje tek posle pet popodne, više holesterola, masnije lice, masnije lice, bubuljoni). MA ZAJEBI TI TO, KLINAC JE REKAO DA JE MEGATRON RUŽAN!

5. Muško - koristi bilo šta kao izgovor da jebe

to bas i nije tacno. ne sjecam se da sam cuo nekog da kaze E BRACORI JEBO SAM ONU DANOJLU ZATO STO SAM CUO KAKO NEKI KLINJO U PRODAVNICI NECE KUPI MEGATRONA JER MU RUZAN!
    misim da se razumijemo sad.

6. tebra,megatron i jeste ruzan :P
    zna se da je najveci kersme starskrim.

7. Boli me levo stopalo!!! Izgleda da će kiša.

8. E, Sede, isto tako neće ni svaka žena reći, e juče sam se najela kao kobila zato što mi je neki rendom lik mahnuo u prolazu, ALI kada se desilo da na Vukajliji ne preterujemo? x)

tebra,megatron i jeste ruzan :P
    zna se da je najveci kersme starskrim.

You take that bach, you sexy red and white, compulsive backstabber jet, you! :D

9. lazni vodja megatron.sve sto si rekla je istina.pravi sam kersme.to definitivno zbog boje ;)

10. Kladim se da su svi uživali u tvojih trideset sekundi vladavine dok te ja nisam smoždila. :P Ali, da je keršme, jeste, sa sve onim piskavim glasom. :D

11. E, Sede, isto tako neće ni svaka žena reći, e juče sam se najela kao kobila zato što mi je neki rendom lik mahnuo u prolazu, ALI kada se desilo da na Vukajliji ne preterujemo? x)

lolo kontam na sta ciljas ali opet nije to to! kad je obrnuta situacija musko kaze da CE da jebe jer mu je mahnula, iako u 99% slucajeva nece, a kad vec jebe, razlog nije bitan i ne pominje se, jer mi ne trazimo izgovore.
    s druge strane, zensko iz tvog primjera bi se najelo ko kobila da joj neki odredjeni decko NIJE mahnuo.

12. to bas i nije tacno. ne sjecam se da sam cuo nekog da kaze E BRACORI JEBO SAM ONU DANOJLU ZATO STO SAM CUO KAKO NEKI KLINJO U PRODAVNICI NECE KUPI MEGATRONA JER MU RUZAN!

Svašta, supruge širom sveta se slažu u tome da najbolje dobiju kad im muža iznervira neobuzdan šef ili kakva šalteruša.

13. Kladim se da su svi uživali u tvojih trideset sekundi vladavine dok te ja nisam smoždila. :P Ali, da je keršme, jeste, sa sve onim piskavim glasom. :D

to je sada popularno,to za glas.30 vrednih sekundi.
    i dalje mi odzvanja ona recenica"megatron je na kolenima,ja starskrim preuzimam komandu"...avvvv,micika... :P

14. Svašta, supruge širom sveta se slažu u tome da najbolje dobiju kad im muža iznervira neobuzdan šef ili kakva šalteruša.

ali to opet nije izgovor za jebanje.
    ah, avaj, niko me ne razumije!

15. devojke, zene i ljudi,
    bitno je da se za dorucak (do sat vremena posle budjenja) dobro najedete i to mozete bilo sta, rucak laganica-savetujem povrce, vecera neko voce. I sto vise povrca. Bicete gladni par dana dok se ne naviknete, kasnije je laganica.
    Nije uzalud stara izreka: dorucak pojedi sam, rucak podeli s prijateljem i veceru daj neprijatelju.

16. ali to opet nije izgovor za jebanje.
    ah, avaj, niko me ne razumije!

Kako može da bude izgovor za jebanje kad nije sigurno da ćeš da dobiješ, al sve je dovoljno dobar izgovor da tražiš. Isto kao i da popiješ koju, idem do komše da proslavimo otelila mu se krava, idem da zalijemo oštenila mu se kuja, idem na koju čašicu opčelila mu se pčela...

17. pa po stvarima koje sam isprobao i koje su bile deletvorne je to da se doruckuje voce,za rucak se jede normlano i vecera bez eba,malo laganije.

18. Kako može da bude izgovor za jebanje kad nije sigurno da ćeš da dobiješ, al sve je dovoljno dobar izgovor da tražiš. Isto kao i da popiješ koju, idem do komše da proslavimo otelila mu se krava, idem da zalijemo oštenila mu se kuja, idem na koju čašicu opčelila mu se pčela...

u fazonu, dusice, jebao me sef danas, de da jebem ja malo, pliz?
    hmmm, prihvatam, ajde.

19. Sede, ja još baferujem ovamo, naročito što si iskoristijo moj zabunjen post o jadanju, which is maybe kinda bit cool, but just maybe, ali.... Ti hoćeš da kažeš kako će muško pomisliti na svaki znak da će jebati, ali da sebi neće tražiti izgovore za to, ako već uspe. A žensko će razmišljati kako nešto neće uraditi, ali na svaki negativan znak će popustiti da to uradi? Oj, slabosti, ime ti je žena. :P

to je sada popularno,to za glas.30 vrednih sekundi.
    i dalje mi odzvanja ona recenica"megatron je na kolenima,ja starskrim preuzimam komandu"...avvvv,micika... :P

Ako mene bude mrzelo, ću pozovem maj bič Saundvejva da ti malo jebe leđnu cev. lolololololo

20. Boli me desno stopalo!!! Biće susnežice sa povremenim kišnim intervalima.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.