Moram nekom da se izjadam :((

1. Vukice, oma sad prešaltaj se na levo, ako vidim sneg posle onoliko meseci ponovo, krvi ću ti se napiti! :)

2. I onda će ljudi na netu početi sa posterima sa Severinom i njenim snjegom u maju.

3. Sede, ja još baferujem ovamo, naročito što si iskoristijo moj zabunjen post o jadanju, which is maybe kinda bit cool, but just maybe, ali.... Ti hoćeš da kažeš kako će muško pomisliti na svaki znak da će jebati, ali da sebi neće tražiti izgovore za to, ako već uspe. A žensko će razmišljati kako nešto neće uraditi, ali na svaki negativan znak će popustiti da to uradi? Oj, slabosti, ime ti je žena. :P

da, da, na to sam ciljao.
    naravno, to je generalizacija, daleko da je sve tako jednostavno, samo se fino uklapa u tvoj prvi post dje ti kazes da sad MORAS da jedes nakon tako uzasavajuce scene u knjizari, iako ti bas ne bi, sacuvaj boze lolo

4. eno snega za metar u Spaniji
    @sanitarni, ja se drzim ovoga za klopu sto sam napisao i sa 75 sam spustio na 69, odnece me vetar

5. Vukice, oma sad prešaltaj se na levo, ako vidim sneg posle onoliko meseci ponovo, krvi ću ti se napiti! :)

Pobeglo na levo uvo. Kaže da će posle snega biti jako sunce i maksimalna dnevna temperatura 40 stepeni.

6. naravno, to je generalizacija, daleko da je sve tako jednostavno, samo se fino uklapa u tvoj prvi post dje ti kazes da sad MORAS da jedes nakon tako uzasavajuce scene u knjizari, iako ti bas ne bi, sacuvaj boze lolo

Ou, izvini, malo sam se zanela, mnoooogo mi se sviđa ovaj ručak: kocka enerdžona sa sirovim lenjivcem. Milina, i skoro bez holesterola! lololo
    http://www.dodaj.rs/f/2x/s/4sMtJ3lP/sed-i-smorka.jpg

7. Rodio sam se pre 27 godina, od starog strogog oca i slabašne majke, u sobi na Dorćolu koja je bila 3x3 kvadrata. Pitate se što vam ovo pričam?
    Jebi ga, moram nekom da se izjadam, a i vi nemate pametnija posla tako da čitajte.

Tih nekih prvih 6 godina, ne pamtim baš najbolje, tako da ćemo ih preskočiti jer mi niko ništa od toga nije pričao.
    Znam da je ćale dobio stan od svoje firme pa smo se preselili kod Starog Merkatora tamo negde 91 ili 92,kad je počelo neko sranje u zemlji koje meni tada nije bilo jasno mnogo, sećam se kevinog plakanja, i kad joj je ćale lupio šamar i otišao za Irak da šatro radi a u stvari izbegao rat. Sećam se vojnika koji su dolazili da ga traže ali on nije bio tu kao i mnogo puta u mom a i kevinom životu.

U vrtić nisam išao, nije imao ko da plati taj luksuz a keva morala da radi, pa me je bukvalno odgajila baba do moje sedme godine. Drugova nisam imao puno, samo Sašu kome je otac i dan danas uticajan čovek, i Miloša koji je odrastao bez oca.

I tu negde kad sam krenuo u školu, manje sam se družio sa njima, imao sam nove drugove i drugarice, moj najbolji drug je tada bio Žarko, valjda to treba tako da ide po nekim slojevima kako se pomeraš na životnoj lestvici da imaš nove drugove, šta znam...

Sipa rakije, pali cigaru
    -Uzmi i ti slobodno, ne ustručavaj se, ajde bre ko da si kod svoje kuće, slobodno.
    eksira, povuče dim, i nastavi

I tako sam ja bio u toj školi do drugog razreda, ćale se u međuvremenu vratio, nekako mi je bio još mračniji i strašniji od kako sam ga poslednji put video, crn kao ugalj, to više nije bio moj otac. To je bio stranac koga nikad posle toga nisam mogao da shvatim a ni privolim.
    I bio je strožiji, crtani u 7 i 15 nisam gledao, kaiš sam dobijao za svako sranje. Žuljeve na leđima sam krio, a drugove lagao da znam svaku foru iz crtaća jer me je bilo sramota. Svako je imao BMX, i neke patike sa svetlećim đonom. Ja sam imao samo stare adidas patike i 2 autića koja sam dobio odnekud, čak mislim da sam jedan našao.

eksira, povuče dim, i nastavi

Gde smo sada? A da,ta famozna 96 godina i ćaletova super ideja da proda stan i preseli se na njegovu dedovinu podno Avale, keva odobri, jebi ga plašila se.
    Uvalja stan za dobru kintu i odemo svi mi onako džumle na selo kod dede, tamo sazida on kuću od 280 kvadrata u totalu, koja evo i danas stoji nezavršena i prazna ko da je Bog sam prokleo da ne bude završena.

Tu negde i krenem u seosku školu, gde sam dobio prve batine u startu samo zato što su svi bili ubeđeni da sam izbeglica, kako ubediti decu od 10 godina u nešto a i sami misle da lažem. E da tu sam ispao i musliman jer je neko prosuo priču da sam Šiptar. Nikad mi nije bilo jasno kako su ta dva spojili al neka, danas mi se javljaju na ulici, pitaju za usluge, zaboravili su, ali ja nisam. Oprošteno im je, takav sam čovek.

Završi se i ta osnovna škola, ne pamtim je po dobru nikako, pamtim samo trojicu jarana za koje bi i dan danas krv dao. Sa kojima sam se prvi put napio, išao u pičarenje, doživeo prvi sudar, i bili smo bliski. Jedan je danas u Americi, drugi me optužio da sam mu opsovao devojku, a treći me odbio za kuma, kad sam se ženio. Zadnji put kad smo bili dobri, oni su svi otišli na more, a ja sedeo kući. Niko me nije zvao. Plakao sam, jesam.

poteže zadnju rakiju za danas i gasi cigaru
    Ne mogu više danas da pričam, teško mi je, ajde idem ja, a ti ako hoćeš navrati sutra opet pa ću ti nastaviti...

8. Није ти лоше ово, могао би да се бавиш писањем...држи пажњу текст.

9. Брате не могу да чекам, увек сам мрзео серије зато што прекину кад је најинтересантније.

Кажи барем јеси умро на крају приче?

10. Kao što vidiš, živ sam.

11. Еј, а бедара што те тај одбио за кума, мислим, кумство се не одбија. Тај и даље мисли да си шиптар избеглица, гарант.

12. Što ga nisi prebio?

13. Тај и даље мисли да си шиптар избеглица, гарант

Ili jednostavno nema para da ti kupi televizor.

14. Radijacijo,
    i mene interesuje nastavak...
    Pročitao sam sve i zaista se ne kajem zbog toga, jer mi je ovih dana mrsko da čitam bilo šta što ima više od jednog pasusa, jer po ceo dan učim bios i hemiju za prijemni, pa mi se sve zgadilo... Ali ovo je... Ovo je, pa ne znam, al ko da si pročitao sve od Meše Selimovića...

15. Ti već sipao još jednu? Ajde onda, pričaću ti još malo i ne mogu više, srce mi se steže. Aj mi pripali ovo govno... povlači dim E tako...

Srednju školu ti neću ni pričati, tu nije bilo ništa posebno, sem što me ćale odgovorio od moje želje da budem kuvar, i upisao me u mašinsku školu jer je i on sam bio mašinac. Od te škole ni dan danas nemam go kurac, mada i da imam ko zna šta bi bilo sa mnom.

Prvi put sam jebo sa 18, bila je starija mnogo od mene što nekako i treba da bude po mom mišljenju, da makar jedno zna šta da radi. Od veze nije bilo ništa, brzo smo „raskinuli“, i ja se sa 19 godina prijavim dobrovoljno da idem u vojsku. Potpišem i u roku od mesec dana eto mene u Ribnici, 8415 VP, vozač VP. Nisam se puno bunio, meni je to bilo pičkin dim, na strogost sam navikao, stekao drugare sa kojima se posle nikad više nisam čuo. Dobio C vozačku od države i furaj kući. Na zakletvi samo brat i majka, oca nema...
    Nije me čudilo govno jedno. Završi se i to nekako.

Sad smo već tu negde u 2007 ili 2008 godini, da ga jebem, ne znam kako ne znam zašto zaposli se ja u jednoj firmi, neću reći kojoj, ko ih jebe, otpustili su me posle 3 meseca probnog rada. I radio posle na crno, popravljao kompjutere, skidao igrice, prodavao mogao sam da zaradim za sebe. Bilo je za mene, brata i kevu invalida prve klase koja nije mogla da radi a ćale joj kenjao zbog toga i njoj iza leđa imao kurvu kojoj je davao pare i koja ga je muzla. Pička ti je jako oružje brate moj, mi je potcenjujemo, a u stvari pička je ta koja će te sahraniti. Zapamti ovo.

povlači dim

E onda izađe konkurs i ja se zaposlim u dobroj državnoj firmi i tu se negde pogodi da upoznam svoju ženu, živeli smo u početku sa kevom i burazerom, ćale nas je u međuvremenu napustio, šupak. Jedna plata, 4 usta. Izboksuje nekako burazer neki posao u jednom magacinu a kevu sredim da dobije neku invalidsku penziju od 5000. Kuća postala tesna, ja osedeo, smršao, nekako se istopio ako me razumeš.

Odlučim sa kevom da ja i žena moramo da se preselimo, složimo se nekako, dignem kredit, njima ostavim sve što sam do tada stekao i nešto preko, i krenem ispočetka, sve nove stvari kupio, stan našao, sad sam koliko toliko miran što se toga tiče.

Krenuo i porodicu da planiram ali posle 2 neuspela pokušaja, odustanem, nemam trenutno hrabrosti da probam ponovo, i sve joj govorim da čeka, ima vremena.
    Ja još više osedeo, ali ne žalim se, zdrav sam makar. I ja i žena.

Majku i brata nisam zaboravio, odem često da pitam šta treba, a i ako ne treba, ostavim, takav sam. Sednem uveče na terasu, i zapalim pljugu ko sad sa tobom i mislim da li je nešto moglo bolje. Moglo je, možda. Al tu sam, i živ sam.

Budi dobar. I pozdravi kući...

16. Ой, то не вечер, то не вечер,
    Мне малым-мало спалось,
    Мне малым-мало спалось,
    Ох, да во сне привиделось...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.