Moram nekom da se izjadam :((

1. kupim sebi danas Kolu, a na flašici piše 'vječiti student'

2. bolje da si kupio vinjak :)

3. Joj, kako glup dan, dosadna kišurina, mnogo me je smorila...

4. :)

crveni tepih koji je zjapio u podrumu mojih snova već večeras će biti prostrt na ugaženi put što vodi ka mojim ciljevima, a u inat Koka Koli ću završiti faks prije roka.

5. to je pravi srpski duh - u inat amerima :)

6. Eto kako ti natpisi motivišu, nisu oni to za džabe stavili :)

7. kupim Najk patike na kojima piše 'Не можемо те носити колико си крме дебело' i skinem ovaj stomačić hehe

8. ako nađeš takve, meni treba dva para :)

9. Mođe jedan i meni. :3

10. Ne mogu da nosim nove cipelke zbog kiše!!! Grrrr !!
    ED: Pričam gluposti, skembala sam koleno, tišti me i nervozna sam zbog toga ko ker, mali ker. A onu konjsku mas imam za još par mazanija. A od plate mi ostalo samo sećanje i neplaćeni računi.
    Al ja više volim da mi problem bude to što ne mogu dobujem lepe cipelice.

11. Ja sam bogami danas nosila čizme Gogo, a kako stvari stoje i sutra ću :)

12. Iju! Ta ne vrćem se više u čizme, taman da sekire padaju! Inatim se s kišom-teramo jedna drugoj inat! :)

13. Ja sam bogami danas nosila čizme Gogo, a kako stvari stoje i sutra ću :)

Da nisu šarene, gumane? :))

14. Pa dobro, ja danas čizme i minjak :)

15. seksi, kao francuska tinejdžerka, već vidim i crveni kišobrančić Amelije Pulen :)

16. E, to, Nato, da udarimo kontru! ;)

17. već vidim i crveni kišobrančić Amelije Pulen :)

A ja je vidim kao Meri Popins, kako leti pomoću kišobrana...lololo

18. E nije crveni, nego narandžasti :))

19. pa to kad krene sunce da sija, a kiša još pada, a ja se zagledam odozdo prema gore, onda crvena prosijava narandžasto... ih, ode ženu nešto da pitam...

20. Амелија није сексуално биће, онај секс на крају филма је само комерцијализација!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.