Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
kupim sebi danas Kolu, a na flašici piše 'vječiti student'
bolje da si kupio vinjak :)
Joj, kako glup dan, dosadna kišurina, mnogo me je smorila...
:)
crveni tepih koji je zjapio u podrumu mojih snova već večeras će biti prostrt na ugaženi put što vodi ka mojim ciljevima, a u inat Koka Koli ću završiti faks prije roka.
to je pravi srpski duh - u inat amerima :)
Eto kako ti natpisi motivišu, nisu oni to za džabe stavili :)
kupim Najk patike na kojima piše 'Не можемо те носити колико си крме дебело' i skinem ovaj stomačić hehe
ako nađeš takve, meni treba dva para :)
Mođe jedan i meni. :3
Ne mogu da nosim nove cipelke zbog kiše!!! Grrrr !!
ED: Pričam gluposti, skembala sam koleno, tišti me i nervozna sam zbog toga ko ker, mali ker. A onu konjsku mas imam za još par mazanija. A od plate mi ostalo samo sećanje i neplaćeni računi.
Al ja više volim da mi problem bude to što ne mogu dobujem lepe cipelice.
Ja sam bogami danas nosila čizme Gogo, a kako stvari stoje i sutra ću :)
Iju! Ta ne vrćem se više u čizme, taman da sekire padaju! Inatim se s kišom-teramo jedna drugoj inat! :)
Da nisu šarene, gumane? :))
Pa dobro, ja danas čizme i minjak :)
seksi, kao francuska tinejdžerka, već vidim i crveni kišobrančić Amelije Pulen :)
E, to, Nato, da udarimo kontru! ;)
A ja je vidim kao Meri Popins, kako leti pomoću kišobrana...lololo
E nije crveni, nego narandžasti :))
pa to kad krene sunce da sija, a kiša još pada, a ja se zagledam odozdo prema gore, onda crvena prosijava narandžasto... ih, ode ženu nešto da pitam...
Амелија није сексуално биће, онај секс на крају филма је само комерцијализација!