Hahahahahahahahahaha
Vidro, prvo uradi neke stvari koje ti prijaju da bi se opustila i razbistrila mozak, pa ondak će ti biti lakše da učiš. Ako si pak osoba koja pod stresom najbolje radi ondak nađi nekog da te iznervira a i ne moraš. :)
Стајо за шанком, и виђио да кад наруче пелинковац пола иде вода а пола пелин. Што доводи до закључка да педери цркну, и да је флаша пелинковца 15 км, а једна она чашица у кавани 3 км, и да они за 5 чашица, тј. за 2.5 чистог пелинковца отплате флашу. ОПЉАЧКАШЕ ОВАЈ НАРОД!
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Odloži ga z'dogodine...
uslovni je :D
Kakav ispit Vidro? Šta polažeš?
glagolski sistem..:/
težak je jako
ja sam kreten
još nisam počela
ubiću se.
Savremeni haiku, izgleda.
Hahahahahahahahahaha
Vidro, prvo uradi neke stvari koje ti prijaju da bi se opustila i razbistrila mozak, pa ondak će ti biti lakše da učiš. Ako si pak osoba koja pod stresom najbolje radi ondak nađi nekog da te iznervira a i ne moraš. :)
A inače te žene koje se žale na teške ispite, uvek na kraju dobiju 9 najmanje.
HAAHHAHAHHAHAHA, kaunte! :D
već 10 dana se opuštam da bih napokon počela
i evo ga, došlo tih 48 sati! :D
a kurac, imam predispitnih 0. moram da razbijem ispit da bih imala 6 upisanu :D
Бем ти тежак испит ако га спремиш за 48 сати. :Р
I na kraju školovanja ideš da radiš u prodavnici mešovite robe kao kasirka. :)
Бем ти тежак испит ако га спремиш за 48 сати. :Р
дет из д поинт! треба ми минимум 10 (дана). :Д
сад очајавам. хехе
Dva dana da ga spremiš? Pa to se sprema najmanje 12 dana kad je toliko težak. :)
Jebeš ispit koji ne spremaš 2-3 mjeseca.
Ima jedan čika koji daje bresplatno diplome za šta ti treba.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTQ5MzM4NTc1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE1NjkxMQ@@._V1_SY317_CR6,0,214,317_.jpg
па, кад их имам 12 по семестру, зајебано би било издвајати 2-3 мјесеца за један ;)
одох да гледам риппер стреет, јебо ово
Стајо за шанком, и виђио да кад наруче пелинковац пола иде вода а пола пелин. Што доводи до закључка да педери цркну, и да је флаша пелинковца 15 км, а једна она чашица у кавани 3 км, и да они за 5 чашица, тј. за 2.5 чистог пелинковца отплате флашу. ОПЉАЧКАШЕ ОВАЈ НАРОД!
Moraju i oni od nečega da žive, imaj malo razumevanja :)
Pelin marka i po svuđe....