Nema šanse da Pelin košta 3 km Cijena se kreće od 1.2 do 1.5km. On i Vlahov istu cijenu imaju. Mislim da si pobrkao sa Jegerom ili nagađaš.
Ма бубно сам брате да покажем колико убијају, ал' код нас је скупље, 2.20 и то и јегер. Кад је била промоција јегера уз оне го го било 1.80 Додуше овде имаш 3 кафића па те могу јебати кад хоће, код нас је она цедевитица 1.50км
A garant ti sipali vodu jer si još mali da piješ čisto.
Не пијем ја пелин, тучем само пиво јер сам тако у могућности. А причао са конобаром и виђио тужну истину :((
ЕЛЕМ НИЈЕ БИТНО, РАЗБЛАЖУЈУ ПИЋЕ И ДЕРУ КО ЛУДИ. АЛАРМАНТНО ИЛУМИТАТИ МАСОНИ ТОЛЕ ВАТИКАН ВУЧИЋ ЧОВИЋ АРАПИ РУСИ ТОДОРИЋ ДАНИЛОВИЋ ДИВАЦ НИКОЛИЋ ТАДИЋ АААААААААААА
Jbt Vitaminkin sokić 2,50 KM, a vi ljuto pijete za manje para, gdje je logika? edit:1,25 evra
daj prebacite se u evre, sve čekam Alvirovića da se javi na ovu kilometražu...
Jel mi verujete da ja uvek ove njihove recenice procitam sa " lebac 2,5 kilometra, uplatio sam na tiket 5 kilometara"
Јебо вас коњ, евро је 1,87 км рецимо и гоните даље :) нико вам неће претварати :Д
Pa pricajte u evrima onda, ionako ste vi za nas zapad.
meni nebitno, samo nemojte pisati oznaku valute i sve pet, ja zbog računovodstva kalkulatorom delim 1800 na tri dela, gde da pretvaram novce u evre...
dinar je kurac od valute marka majka za nju
MARKA JE EVRO ZA DINAR!
MARKA JEBE
...и да нам каже где се налазе најближе бензинске пумпе на којима се точи ТНГ (течни нафтни гас). :)))))))))))
Глупост је тешка болест.
teška za druge, nama glupima je sve do jaja
glup sam i ja
Ја се солидаришем са вама двојицом, глуп сам и ја. Риха је био и остао дисидент зато је и најпаметнији овде.
Ја можда и нисам глуп, можда и јесам, то ми небитно сад, ал рано устајем.
Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.
Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.
Nema šanse da Pelin košta 3 km
Cijena se kreće od 1.2 do 1.5km. On i Vlahov istu cijenu imaju.
Mislim da si pobrkao sa Jegerom ili nagađaš.
Ма бубно сам брате да покажем колико убијају, ал' код нас је скупље, 2.20 и то и јегер. Кад је била промоција јегера уз оне го го било 1.80
Додуше овде имаш 3 кафића па те могу јебати кад хоће, код нас је она цедевитица 1.50км
A garant ti sipali vodu jer si još mali da piješ čisto.
Не пијем ја пелин, тучем само пиво јер сам тако у могућности. А причао са конобаром и виђио тужну истину :((
ЕЛЕМ НИЈЕ БИТНО, РАЗБЛАЖУЈУ ПИЋЕ И ДЕРУ КО ЛУДИ. АЛАРМАНТНО ИЛУМИТАТИ МАСОНИ ТОЛЕ ВАТИКАН ВУЧИЋ ЧОВИЋ АРАПИ РУСИ ТОДОРИЋ ДАНИЛОВИЋ ДИВАЦ НИКОЛИЋ ТАДИЋ АААААААААААА
Jbt Vitaminkin sokić 2,50 KM, a vi ljuto pijete za manje para, gdje je logika?
edit:1,25 evra
Jel mi verujete da ja uvek ove njihove recenice procitam sa " lebac 2,5 kilometra, uplatio sam na tiket 5 kilometara"
Јебо вас коњ, евро је 1,87 км рецимо и гоните даље :) нико вам неће претварати :Д
Pa pricajte u evrima onda, ionako ste vi za nas zapad.
meni nebitno, samo nemojte pisati oznaku valute i sve pet, ja zbog računovodstva kalkulatorom delim 1800 na tri dela, gde da pretvaram novce u evre...
dinar je kurac od valute
marka majka za nju
MARKA JE EVRO ZA DINAR!
MARKA JEBE
...и да нам каже где се налазе најближе бензинске пумпе на којима се точи ТНГ (течни нафтни гас). :)))))))))))
Глупост је тешка болест.
teška za druge, nama glupima je sve do jaja
glup sam i ja
Ја се солидаришем са вама двојицом, глуп сам и ја. Риха је био и остао дисидент зато је и најпаметнији овде.
Ја можда и нисам глуп, можда и јесам, то ми небитно сад, ал рано устајем.