Moram nekom da se izjadam :((

1. Nema šanse da Pelin košta 3 km
    Cijena se kreće od 1.2 do 1.5km. On i Vlahov istu cijenu imaju.
    Mislim da si pobrkao sa Jegerom ili nagađaš.

2. Ма бубно сам брате да покажем колико убијају, ал' код нас је скупље, 2.20 и то и јегер. Кад је била промоција јегера уз оне го го било 1.80
    Додуше овде имаш 3 кафића па те могу јебати кад хоће, код нас је она цедевитица 1.50км

3. A garant ti sipali vodu jer si još mali da piješ čisto.

4. Не пијем ја пелин, тучем само пиво јер сам тако у могућности. А причао са конобаром и виђио тужну истину :((

5. ЕЛЕМ НИЈЕ БИТНО, РАЗБЛАЖУЈУ ПИЋЕ И ДЕРУ КО ЛУДИ. АЛАРМАНТНО ИЛУМИТАТИ МАСОНИ ТОЛЕ ВАТИКАН ВУЧИЋ ЧОВИЋ АРАПИ РУСИ ТОДОРИЋ ДАНИЛОВИЋ ДИВАЦ НИКОЛИЋ ТАДИЋ АААААААААААА

6. Jbt Vitaminkin sokić 2,50 KM, a vi ljuto pijete za manje para, gdje je logika?
    edit:1,25 evra

7. daj prebacite se u evre, sve čekam Alvirovića da se javi na ovu kilometražu...

8. Jel mi verujete da ja uvek ove njihove recenice procitam sa " lebac 2,5 kilometra, uplatio sam na tiket 5 kilometara"

9. Јебо вас коњ, евро је 1,87 км рецимо и гоните даље :) нико вам неће претварати :Д

10. Pa pricajte u evrima onda, ionako ste vi za nas zapad.

11. meni nebitno, samo nemojte pisati oznaku valute i sve pet, ja zbog računovodstva kalkulatorom delim 1800 na tri dela, gde da pretvaram novce u evre...

12. dinar je kurac od valute
    marka majka za nju

13. MARKA JE EVRO ZA DINAR!

14. Bruce
    daj prebacite se u evre, sve čekam Alvirovića da se javi na ovu kilometražu...

...и да нам каже где се налазе најближе бензинске пумпе на којима се точи ТНГ (течни нафтни гас). :)))))))))))

15. Глупост је тешка болест.

16. teška za druge, nama glupima je sve do jaja

17. Ја се солидаришем са вама двојицом, глуп сам и ја. Риха је био и остао дисидент зато је и најпаметнији овде.

18. Ја можда и нисам глуп, можда и јесам, то ми небитно сад, ал рано устајем.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.