palac na lijevoj šaci mi neprekidno titra već 15ak minuta. najvjerovatnije je otišao neki živac ili nešto tako. nije bitno to što on titra nego mi fali još samo sat vremena učenja, da izađem sutra i da riješim jedan jako bitan test.
ZAŠTO SI KRETEN PALČE, ZAŠTO MI TO RADIŠ, OO ZAŠTO?
Јок. Цитирају ме ко ону пичку Мику Антића и још уместо да напишу лепо све онако како је било, они направили цензуру... Брука, на ове гране да паднем...
Pravim sebi za firmu flajer. Kao svaki iskusan dizajner, kradem od najboljih pa izgleda svetski. MEDJUTIM nesto mi padne na pamet, pa ubacim sliku Bore Drljace i sad izgleda toliko mocno, POBEDA, axaxaxaxa ocu da crknem od smeha, toliko dolazim u iskusenje da odstampam tako da to nije normalno...
Everything looks good in you put Bora in it...
Dal bi me tuzio? Kolko bi mi trazio para za autorska prava?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
'Naš kako kažu - Ignorance is a bliss... for the ignorant.
konvertibilne marke su bog
ja sam sve svoje kemove konvertovao u cigle i malter, ostalo mi samo 20 državnih akcija u ZIF-u
Prije 5 godina si za tih 20 akcija mogao da uzmeš oko 700 KM na berzi. Sad ne znam da li možeš i 80.
ne može, a i onda je sestra uzela oko 200 evra
Ja sam za svojih 20 (isto u ZIF-u) 2007-e uzeo 680ineštoKM. Taman mi doteklo za žurku kacam diplomirao. ;)
Ja radim polako, al zato kad uradim, to nije ni za kurac...
palac na lijevoj šaci mi neprekidno titra već 15ak minuta. najvjerovatnije je otišao neki živac ili nešto tako. nije bitno to što on titra nego mi fali još samo sat vremena učenja, da izađem sutra i da riješim jedan jako bitan test.
ZAŠTO SI KRETEN PALČE, ZAŠTO MI TO RADIŠ, OO ZAŠTO?
А исправљен средњи прст док у руци држиш пиво? То смо прећутали лоло
Gurni ga u prkno. Komšinici. I eto.
https://www.facebook.com/pages/Opet-se-drogira%C5%A1/244479215819?fref=ts
Овај први статус за "погледао ме је!" су ладно украли из моје дефке... Не могу да верујем, рече ми ортакиња да је видела на више места те статусе, и то свуда овако бедно цензуришу мој вулгарни хумор...
Moja rođena sestra je to obesila kao status... Nego, Cole jel tebi to nije čast ?
Јок. Цитирају ме ко ону пичку Мику Антића и још уместо да напишу лепо све онако како је било, они направили цензуру... Брука, на ове гране да паднем...
A lepo si smislio definiciju... Skrnave je ovako u pravu si ....
МОРА КАЈЗЕН ДУЧИНИ НЕШТО!!!!1
Pa jebežga kad je odabrana, popularna.... Ljudi vide, čitaju... A možda im je ružna tako puna psovki :)
Уметност нема цензуру! Живела авангарда и слободна лексика, доле ваши статуси!
:CENZURISANO:
Pravim sebi za firmu flajer. Kao svaki iskusan dizajner, kradem od najboljih pa izgleda svetski. MEDJUTIM nesto mi padne na pamet, pa ubacim sliku Bore Drljace i sad izgleda toliko mocno, POBEDA, axaxaxaxa ocu da crknem od smeha, toliko dolazim u iskusenje da odstampam tako da to nije normalno...
Everything looks good in you put Bora in it...
Dal bi me tuzio? Kolko bi mi trazio para za autorska prava?
http://www.pressonline.rs/upload/boxImageData/2010/1/5/89388/bora.jpg
Ne bi te tužio, takvu sliku ljudi koriste za mnoge stvari. Počeće i čaj iz kesice da prave sa njegovim likom na njojzi.