Došla drugarica iz Amerike. Bila na razmeni učenika. Počela da kenja kako su ameri toleranti, kako smo mi Srbi govna. Momentalno sam morao da je izvređam. Posle je počela da kenja od ratnim dešavanjima '91-'99 i u tu priču se ubacio još jedan pederko iz razreda. Kobjasnio sam im stvar i predložio da pročitaju koju knjigu ili pretraže internet o dešavanjima na Balkanu.
Što se uzjebem u sekundi, jebem im familiju...
kaži joj da je njihov problem što ameri imaju u proseku sedam centimetara kraću patku nego Srbi pa su zato frustrirani, a ako hoće da je prosvetliš neće ti teško pasti...
Došla drugarica iz Amerike. Bila na razmeni učenika. Počela da kenja kako su ameri toleranti, kako smo mi Srbi govna. Momentalno sam morao da je izvređam. Posle je počela da kenja od ratnim dešavanjima '91-'99 i u tu priču se ubacio još jedan pederko iz razreda. Kobjasnio sam im stvar i predložio da pročitaju koju knjigu ili pretraže internet o dešavanjima na Balkanu.
Što se uzjebem u sekundi, jebem im familiju...
Требао си да је закољеш, ионако ће да прича како си је клао.
jebo je ti polupismenu...
Lolo. Sledeće godine ima da joj dušu izvadim. JEBEM JOJ MAJKU AGRESORSKU LOLO
kaži joj da je njihov problem što ameri imaju u proseku sedam centimetara kraću patku nego Srbi pa su zato frustrirani, a ako hoće da je prosvetliš neće ti teško pasti...
Ubićeš je ?
Ubiću je močugom.
Ići ćeš na robiju ?
Dobiću 7 dana bana.
Koja god tema na forumu...
Krajsler malopre? o.O
Trol spemuje. Eto.
Оће пичке..
pa jebi je
jebi i njega
De bre debelu govnarku.
onda nek ti ga popuši
Другар ми послао неке папире препорученим писмом из Београда још пре 2 недеље и још не стиже!
Bogme, dobro ti ga preporucio.
Neće ti nikad doći jer se poštaru prikenjalo i sa tvojim papirima je dupe obrisao.
Па да поштар иде пешака до Лесковца до сад би га донео