Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
povrcao sam prvi put posle ne znam kolko..
Uletela mi noćas dva slepa miša u sobu od kojih se jedan zaštekao negde. Jebem im sve! Lego sam tek u 2 zbog njih a ustao u pet, ko šlogiran sam, dođe mi da ujedam!
Jaka stvar. Nisu opasni, meni se to dešavalo par puta, ponekad ih zateknem i u kancelariji kada ostane otvoren prozor. Neće ti on ništa i uplašeniji je od tebe. Samo ako ti se to opet desi, uzmeš i poklopiš ga nekom kutijom ili kantom, polako podvučeč karton, on upadne u kutiju i izneseš ga napolje. To su bre korisne životnije i ne piju ljudima krv kao u filmovima o drakuli :)))
Арловски, можда си ти Бетмен, на курац те метнем. :О
Kako koji. :D
Elem, danas mi stig'o prvi zahtev za prijateljstvo u poslednjih n meseci da nije od nekoga sa Vuke ko me pronašao. I to bude neko ovakav.
https://www.facebook.com/profile.php?id=1526311065
Milan Životinja mlatno lika u stomak pred klubom, probio mu plućnu maramicu i podero crijeva.
Sad mi žao lika jbt....
Скочко, је ли то онај Милан Стронгмен?
Скочко?
Sad mi žao lika jbt....
Cek bre, sad ce levu ruku da mu zabrane.
Једним ударцем?
Pička, kurči se kad mu nije tu Vlada Vilenjak.
Sta reci kad mu je sudski zabranjeno da koristi desnu pesnicu.
Ili tako nesto.
Млатони, одакле ти знаш за то?
Иначе, ко није видео ево Милана како се рве са Кимбо Слајсем.
http://www.youtube.com/watch?v=6hpvTEDYrp4
Pa pričao si pre na temi "teretana" kad neko pomenuo Milana.
Свака част како си запамтио.
Jok taj strongmen, ovo je naš Milan Životinja.
Da, jednim udarcem je urnisao čovjeka.
Sjeb opšti, lika kao da je auto udarilo.
Prvi put sam vidio da čovjek leti 2 metra kroz vazduh, očiju mi, ko u mortal kombatu, leb ti jebem....
Gde je to bilo? U Nišu?
a valjda u Doboju
Pa šta će Milan tamo?! lolo