Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
твоја баба годину дана старија од моје мајке...
Ma baba živi 150km odavde, tamo se desilo... Mene ostavili ovde, brate!
Govnjivog li osećaja!
Ја се надам да ће ти сестра бити добро а ако Бог погледа и бабу-још боље.
Pa jel ne možeš da se čuješ sa tvojima?
Veruj mi da živim trenutno za to... Pre pola sata se to desilo, a oni su se u roku od 5 minuta spremili i krenuli, a meni rekli sedi čuvaj kuću i sestru...
Treba i njima da stignu dva ipo, tri sata...
EDIT: Hvala, Pseto. Nadam se najboljem...
Aj dosta o babama.
Riknula mi mašinica za brijanje muda i dupeta. A sutra ugovaram neki seks, ne znam ni sam kako da se upristojim. JA JEMEN
Пинки :((((((((((((
Vejv, jebiga, ne znam sta da ti kazem, tuga...
Ima li vesti Wave?
Krenuo pješke kod babe u posjetu, fata vireles usput. Valjda nema više pijanih policajaca na putu. :(
ХАХА, УПИШАВАЊЕ НА ПОСТ. само да редовно обавештава, ваљда неће да касни :(
Pitanje je da li može kasniti u tim godinama, msm bakuta realno ima oko 70 godina, to je već klimakterijum. Ja se samo nadam da ga neki Paravina ne pokupi dog bude stopirao, pa da mu napravi đevrek na guzi. :(((
замисли ситуацију да возиш, и згазиш неку бабу, океј крив си, и суде ти после као да си згазио девојку која је врх пичка. НИЈЕ ОКЕЈ. РЕФОРМА ПРАВОСУЂА.
pinki, pozajmiću ti ja mašinicu... ako možeš do burme da se cimaš
NE PRIČAJ MI O NJOJ
NEMOJ DRUŽE MOJ
NEMOJ O NJOJ, NEMOJ VIŠE
I OVO JE PREVIŠE
http://www.youtube.com/watch?v=duYuVz9rAw0
Kako me Skočko ujeba, što obrisa post s Miletom Kitićem, al ajde de. :(
Radmilo ja sam za to da kad ubiješ u saobraćaju neku bakutu dobijaš keša onoliko koliko ćeš da rasteretiš državu od njene penzije koju više neće da dobija. Ajde nešto malo zatvora nije na odmet.
Ma promašio sam temu jbg :D
па фалабогу. мислим, пази молим те, баба наглува, ћорава, нејебљива, и ти треба да одговараш као да си убио неку девојку која ће сваки дан неком да улепша исти. није то исто јеб'огапас, НЕ МЕРЕ ТО ТАКО. стварно треба реформисати правосуђе из корена. и то је добар предлог, пинки, дају ти пензију, не баш целу, јер онда не би растеретио буџет ни мало, него рецимо наредне две године по трећину бабине пензије сваки месец. још ако би баба живела сто година, ихахааааааај, одма' тома да уручи плакету.
Jednom mi sjedili kraj rijeke, obrtali prase i pili pivu.
I sjeti se neko da doćera kola i pusti Sinana.
I rokamo mi, roka Sinan, ekstaza je.
I onda ja obratim pažnju na jednog mog dobrog druga, prigrlio svoju curu inače tešku rokerku i to, i recituje joj neku Sinanovu pjesmu na uvo, ne mogu da se sjetim koja je, neka je teška ljubavna patetika (matere ti...). I tako on njoj to recituje a ona ga gleda blijedo u fazonu JEBOTE DA LI SI TI NORMALAN?
Romantika rođaci, romantika.
I ja od tog momenta više nikada Sinana nisam slušao kako treba. Uvijek mi klepi ta mučna scena pred oči.
Šta da radim?
Негуј ту слику, нека те штити од мрачног утицаја Синановог...