Moram nekom da se izjadam :((

1. Šta da radim?

Pusti Satana Panonskog, merak.

2. Ma Satana sam slušao prije 10 godina, dok sam bio panker u sakou starom od svoga tate.

Mora nešto bolje.

Možda Šerif ili Kemal?

3. prehlađena sam, sve me boli, nije mi do života....

4. Utopli se, stavi noge u vrelu vodu, pij dosta supice, zagrej sobu, jedi dosta voća, gledaj neki film, pij čajeve od brusnice i limuna, pokrij se, preznoj se, skini se... ah ah aaaa

5. Odlozili presudu Seselju do daljnjeg.. :(

6. Odložili presudu Šešelju, a Vejv se još ne javlja. :(

7. e hvala,ajaxe, divan si stvarno. sad mi sve lakše.

8. Kosmo, šta si sad oslinavila? :*

9. nemam pojma, donela mi deca neki virus iz škole...oni pregrmeli za 2 dana, a ja jok.

odem sinoć u noćnu smenu i počnem da se gušim.uzmem iz službene apoteke neki aminofilin,onaj konjski, astmatičarski...udahnem do pola i ne može dalje. uhvatila me panika. posle mi padne pritisak od aminofilina, pa temperatura 38...borim se za vazduh, ne pitaj...

10. u ovo doba? do kurca...

11. Е космо, боље би ти било да одеш да легнеш, од компјутера ти само може горе бити. Кад мени темература спадне и одем до компа, добијем је врло брзо, ко да лек нисам ни попио, то кад сам болестан. Послушај савет, све најбоље...

12. Boli me zub.

Nek zub jede govna hehe

13. Ma zreo sam za lopatu. Zub jebava, zvanično odjebao još jednu godinu života, kola sjebana, ja u svakoj vrsti deficita.

14. cornelije, ne smem da legnem...ubi me opstrukcija pluća. hronična.
    ovako bar mogu da dišem...
    jedino ako ti smetam? da se odjavim...

15. kosmo skuvaj karamel mleko i popij, pomaže kod iskašljavanja...

16. jedino ako ti smetam? da se odjavim...

Ама далеко од тога, него знам из личног искуства. Онда седи у фотељу и не замарај очи, биће ти још горе...

17. srećan rođendan, oblače.
    bruce, hvala, al od toga mi je muka.
    popila sam brdo lekova i sad me voooziiiii...

18. divan si cornelije, hvala na brizi.

19. Meni su ostale traume iz djetinjstva od tog jebenog karamel mlijeka.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.