Moram nekom da se izjadam :((

1. Данас пролази један инвалид улицом, а ја гледао овај клип и много ми био смешан цео дан, и народ мислио да се њему смејем. :(
    http://www.youtube.com/watch?v=OKSbUciiuPg

2. Murinjo, začepi labrnju pred takvim ljudima. Ali ozbiljno :)

3. Ма ја сам тог лика у последњем тренутку видео, а само сам се смејао овом краљу. Ал оно, као да ме је неко запамтио. :)

4. Zajebano je to Muri. Može neko da te nađe u gradu. :)

5. Jbt, sve mogu da istrpim što se jela tiče, mogu da odolim bilo kojem jelu, al' kad je jedna stvar u pitanju ne mogu: seljački ručak - kuvane svinjske koljenice (ne suve, svježe) i kuvani krompir. Bez ikakvih priloga, samo kuvaš koljenice 6 sati i negdje pred kraj ubaciš krompir napolutani ili cijeli, bolje cijeli.

Jebiga. Saću se napucam, aukurac!

6. УДРИ ЛУДИЛО!!!!!!!!!!!!!!

7. Murinjo,a klip je stvarno objasnio,sad cu i ja da se smejem ceo dan,lol.

8. Otvoriš oglase da nađeš posao i vidiš inženjere, profesore, doktore koji traže posao, a od ponude na tri strane se traže seksi maserke. JAD.

9. Jebiga, ljudi više vole da jebu maserke nego profesore i inžinjere.

10. HAHAHA STIĆKO MODERIŠE!

Boktejebo, banuju me na par dana i odma neko sranje na sajtu.....

ZA SELJAKA VESELJAKA AKO ČITA:

Brate, aj' opsuj im mater, da me banuju za stalno, gospe ti!

11. VRATILA SE KRISTINA NA SAJT, SACE DA ME UHODI

12. http://www.youtube.com/watch?v=CB57CuT4smM&feature=relmfu

OBOŽAVAM OVE LIKOVE A NISAM GEU! Nisam modern, majkemugasteram. Šta da radim?

13. И ја исто Скочимише, нисам геј а ни педер, а обожавам Модерн Токин'... И то вешто кријем! А не желим да кријем, хоћу јасно и гласно да кажем, Модерн Талкинг ЈЕБЕ!

14. ja gotivim da cujem njihove pesme,jer me podsecaju na detinjstvo,i to ono najranije...a inace takvu vrstu muzike ne slusam...

15. Ja i dan danas imam njihovu kasetu koju mi bivša devojka poklonila, mož' je mislila da sam gay :)

16. Znači, stvarno su pregotivni, a totalni bedak izaći u javnost sa informacijom da slušaš Modern Talking. Ono, gledaju te u fazonu: 'GAD DEMIT, ANADR GEJ!' a apsolutno ne kontam zašto je ovo gej muzika. Više je gej Jelena Karleuša. A ja u kolima slušam Modern Talking.

JA MODERNIŠEM!

17. Svi tajno slusaju po neku gej ziku,to ti garantujem...

18. Nemam više lekova. Šta ću, ozdravila :)
    Istina, idalje mogu da se napijem pa da vam odgovaram, ali trenutno sam prisebna.
    Aukurac, osećam se strašno jadno. Sama sam, svi su bolesni. Sedim u kući i nolajferišem. Juče sam bila na pivu sa drugom i drugaricom, i otišla kući neđe oko 12, i ispred zgrade pregažen ker. Nisam mogla da zaspim, sve sam se tripovala jedna, da je momkov, jer ima iste šare ko bigl.A što je najgore, momkovo psetance je kod mene, i dok sam ja došla do stana, bila sam u najgoroj agoniji, da je on pobegao dok sam ja ostavila vrata otvorena da uzmem umbrelu. Kad sam ušla u stan, on spava na krevetu, hrče. Uh, kako olakšanje mi je to bilo. Uzela sam ga, stavila na krevet i spavala s njime, koliko sam se istripovala 15 minuta pre toga, i koliko mi je bilo drago što je živ. Eno, idalje spava. :)

19. spavala s njime

Zoofilija-pouzdan lek protiv depresije lololo

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.