Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Jaoj, stoko! :)
Nisam takav moron! lololo
AHAHAHAHAHAHAHA
Jebeno dođem na forum, nakon što odustanem od čitanja najnovijih "definicija" i zateknem antimoderatorsko mudoseratorske definicije, recimo "zanimljive" definicije, najveći đubar istovaren na sajtu, dejl definicije i ostala govna u poslednjim aktivnim. Stanem na sekund i razmislim. Ako su ta govna prelila najnovije, i ako na forum bežim sa najnovijih, zašto koji kurac iko, ali jebeno iko ima želju da govna koja su zatekli međ' definicijama turi i na forum. Pa jebemmumater dajte neku temu gde mož' da se pročita nešto da valja ili nemojte da smarate sa lošim definicijama više. Večito su makar dve takve teme u poslednjim aktivnim, ostale su hejt, tuđe definicije za brisanje i još neke. Prelilo je.
Реме, тако је стање већ неко време, форум нам је мало умрео, лоло.
Дођи на коментаре да спемујемо, хиихиихии.
Учим. Не могу још данас и сутра. :)
Ладно сам рекао ,,ваша маленкост''. Мене треба ловити због спорта.
Имао сам баш ужасан дан.
Имао сам баш ужасан дан.
И ја сам...
Муж ми оде са сајта.. Остадох сама. :(
Имао сам баш ужасан дан.
И ја сам...
Сто му шаргарепица, и ја сам.
Eto ja sad imam jedan golem problem. Nije da trolujem i to, samo voleo bih odgledati jedan film. Naravno, engleski ne umem da razumem, pa ga ne mogu gledati na ju tubu, a nema za download ko za leba, pa ako bi neko mogao da mi nekako pomogne oko ovog, bio bih zahvalan puno:
http://www.imdb.com/title/tt0217319/
ljubi vas vaš oblak
Муж ми оде са сајта.. Остадох сама. :(
ШКК? Где иде Мури?
jao jadni :(
hahahahaha
aman, jel mene neko ovde jebe 2%... mislim nemam sidu :(
hahahahaha
LOL
rofl
OMG
WTF
Имао сам баш ужасан дан.
И ја сам...
Сто му шаргарепица, и ја сам.
Isti slučaj. Ovo je jedan od onih dana kad sve krene naopačke... Plus sutra moram da se selim, teško meni koliko imam stvari...