Neko vreme nisam ulazijo na forum i, sada kada to konacno uradih, cekam da mi se ucita stranica i sad ocekujem pun kurac peveteova, jebiga, probise me, valja mi cestitati, ipak sam dobijo prvu odabranu, ali avaj, kojekude otvori se ono govno kad stoji na vrhu liste pevete sa naslovom "Hejt" poslat Mylyci 24. oktobra tekuce godine. Do kurca. Forever alone...
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ja nekad postim i kad nije post, potrošim sve bonove u menzi i postim.
Vučica i kozmo dežuraju na temi i tješe neutješne :D
nas dve to večeras, pošto nema električara...
Profesionalno, nema šta.
Постим, гладан сам, не могу више кромпира и рибе на 100 начина. :(
Napravi nešto od kukuruznog brašna, skuvaj soju, purenjaci, kiseli kupus, sladak kuvani kupus, pasulj bez suvih kostiju, pečene paprike...
Zavaljaj krompir u kukuruzno brašno, isprži i udri.
jedi ajvar...
Napravi gustu čorbu od raznog povrća. Povrće moraš da ispasiraš.
Ma dajte ženske glave, pa posti. Nači krompir i kupus i ćao.
i riba...
I meso od soje njam njam :/
Morski plodovi. Račići na primer.
Neko vreme nisam ulazijo na forum i, sada kada to konacno uradih, cekam da mi se ucita stranica i sad ocekujem pun kurac peveteova, jebiga, probise me, valja mi cestitati, ipak sam dobijo prvu odabranu, ali avaj, kojekude otvori se ono govno kad stoji na vrhu liste pevete sa naslovom "Hejt" poslat Mylyci 24. oktobra tekuce godine. Do kurca. Forever alone...
Ладно блејим већ цвај јахре на Вуки! Који курац?
Нисам варио од 23. новембра.
Jadan manijak. Ja se nisam otrsila, ne pamtim.
jedan od najgorih dana u životuu definitivno... jebi ga, biće bolje, jer od ovog teško da može gore
Buri, kazuj mi, ni meni nije bio neki. U stvari, rekla sam ti :)
Дан је грозан то да :(
A koji je svetu danas? Stvarno ne razumem.
meni, konkretno, nije samo danas loš dan, već je to bila kulminacija očajnog vikenda...