Moram nekom da se izjadam :((

1. Суша... и то пред почетак зиме кад јој време није...

2. Најгора могућа суша, Сава је опала толико у корито да су рибе изашле из реке да пљугају и чекају повратак нормалног водостаја.

3. I zeeeeeliiiim kuci. Pocela sam da mrzim strance, kriziram. Nedostaje mi svega. Boga mi, sutra cu da se narokam sa drustvom, boli me uvo. Ima sve da zaboravim.

4. Кад долазиш Дамо онда ? Да се нашикаш овде ?

5. Došla su mi neka dva mala rodjaka, život mi smoriše. Ovaj jedan uči da čita pa mi dušu uze sa - a koje je ovo slovo? A ovaj mladji je tek davež koji se jednom radja.

6. Кад долазиш Дамо онда ? Да се нашикаш овде ?

Tek za prolece. Jebeno cu dumrem! Sikam ja vise sa engljezima, oni su poznati po tome :)
    I da, Windows mi ne da da koristim serbska slova, pa moram da menjam, a mrzi me.

Caki, zalim te...

7. Он тамо, ја овде.

8. Ko tamo, gde ti? :)
    Mislim, posalji mi na PVC kad ti odcepi :)

9. metnuli nam ženski kutak u igre na forumu, ko da smo JEBANJE, daleko bilo...

10. Е то јесте бзвз, ником нисте сметале.

11. a nismo ni dosadne ko ovi sa kladionicom...

12. metnuli nam ženski kutak u igre na forumu, ko da smo JEBANJE, daleko bilo...

Stvarno? Baš bzv... Osim kad se povremeno ubace muški spermeri, baš smo lepo diskutovale...

13. jesmo, vodili se konstruktivni razgovori...popile po neku više pre neko veče i odma' nam sjebaše temu...

14. Nisam bila malo duže... Tužite ih za polnu diskriminaciju, žene smo, koda nas ta tužba uvek uspeva. ;P

15. Што се тиче ове теме везане за јахање, овде мушки чланови сајта констатно спермују, а женски разбијају контрацепцију... и изјеба се тема начисто.

16. Nešto sam tužna i sve mi smeta...

17. UDATA JE ONA MAAAAAAAAAJKOOOOOOOOOOOO AL JE LUDO LUDO VOLIIIIIIIM KAŽI MAJKO SVOME SINUUUUUUUU KAKO TUGU DA PREBOOOLIIIIIIIIIIIIM!

U subotu sam prećer'o salkoholom a bogami i startovanjem bičarki pa su skontale da se upucavam sve i jednoj pa sam propao na svim frontovima. Onda na kraju maznem broj od jedne AJ-ZDRAO-KOLIKO-ZVONI-AVION-PUNA-PREMIJA-BINGO-LOTO al' sam ga samo ukucao na telefon ali nisam i sačuvao. Brao ja.

18. Nešto sam tužna i sve mi smeta...

Aj mi se izjadaj na pevete sekouuu :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.