Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Eee, Neshvacena, i meni rekli, ali PRC! Doktorka je bila na nekim prahovima od Secerne Vile.
Uh, kad bi tako bilo... Nisam ja za to sranje.
A sociva?
Па лепо И дивно јахање :)
Оно типа кад ставиш њој седло па је зајашеш, ставиш узенгије и кренете тако по граду...
Po gradu? Pa niste vi Talicni Tomovi!
danas me mama izblamirala, ono, pošteno. dovoljno da se zakopam u zemlju sam
I mene je stalno, pa sam prestala s njom da idem bilo gde. Ni u Dom Zdravlja.
ne idem :D, savjetnički roditeljski bio, maturant ja pa neka sranja bila, i tako biio direktor profesori, roditelji , neki ucenici , i tako dalje
:facepalm:
Postala mi je uzrečica "id' u kurac". I mnogo psujem. Jebeno mnogo.
idi u kurac, ne valja ti to... probaj da psuješ ždraku, oslobađa besa bolje od svake psovke...
Ma počeo sam sunce, kako se neko ne bi uvredio kad opsujem. Pa: "jebem ti/mu sunce u pičku" ili samo "sunce ti jebem". Al' moram i ovo slanje u kurac izbaciti.
A i ja sam isti, glupo mi što pred majkom, stalno nekom jebem majku. Ali teško je to za kontrolisati...
Psuj peršun. :) Meni je to lek za nervozu a i nasmeješ se malo. :)
ja sam ogorčen kučkama sa filozofskog koje nemajui svoje misli već samo misli pisaca napisao sledeće, i da lakše mi je, ali mi i dalje idu na peršun :)
To kroz tebe priča Dostojevski, sam Jesenjin ko da strofe veze,
a ti me gledaš ozbiljno i strogo, na pitanja udaraš mi teze.
Pa mi život Balzakovski slikaš, nisam pisac, al uviđam stanje,
ja bih kazo, da što više čitaš, to za mene preostaje te manje.
Sada Lauru spoznaješ u sebi, tražiš svemir da ti spustim dole,
pa me setiš na mahove samo, da bez knjiga išlo nam je bolje.
-Čekaj me, ja ću sigurno doći, izgubljena sam kao Anabel Li.
Tada veruj presekoh se malo i uplaših se, šta se s tobom zbi.
Danas sam se jedva digla iz kreveta, jedva. Nateram se da krenem u pola sedam na faks, stignem tamo na vreme i gledam sve dolaze neki nepoznati ljudi na vežbe... I pitam ja šta je, ono, danas imala neka sasvim druga grupa termin, a ja sam četvrtkom. Najgore od svega je što sam imala vežbe iz ovoga cele godine, i ja odlučno tvrdim da imam sredom i da sam uvek išla sredom, a zapravo sam stalno išla četvrtkom, čak sam zvala moje iz grupe da proverim.
Nisam sigurna da je to normalno. lololo
Што се бре ниси јавила да спичимо неку кафу кад си већ ту?
Otkud sam ja znala da si ti budan u pola osam ujutru? Znam ti je osam sati sna dovoljno, ali da si tako rano aktivan, nisam znala. :) Uostalom, odradila sam vežbu, pa ne moram sutra. taman sutra mogu da krenem tek u pola pet (uveče) na vežbe.
A ja u petak pismenu iz matematike, a ne spremam se uopšte, jesam idiot!
Ja sutra neki kolokvijum od dva i po boda, počeću za dva sata. lollololo
Nerviraju me nastavnici! A naročito hemičarka...