Moram nekom da se izjadam :((

1. DRUGI SU IZ NJE VEĆ ISPILI SVE, ČAŠO RAZBISE ČAŠORAZBISEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeeeEEEEEEEEE!

2. promašio sam prokleti ispit. permutovao 2 predmeta i bio ubeđen da sam naučio jedan predmet, a ja ustvari naučio drugi. dođem na ispit i izneverujem pitanjima.

Хахахаха, који фејл!
    Тако моја другарица исто, омашила област једном, учила унапред лоло

3. NASLOVNE SU SRANJE! RADITE SVOJ POSAO BOLJE!

4. Ja bih samo da pitam nešto:

KO TE ZOROM BUDI KADA MENE NEMA ZA KOGA TI MAJKA VENČANICU SPREMAAAAA???

5. Nije meni zao borovine
    aj nije meni zao borovine
    vec je meni zao ladovine
    aj vec je meni zao ladovine.

6. пмссс
    туче ми се неко

7. Удри ћаћу. Јебено не могу да спавам. аааа

8. 'Тео бих да идем на полуфинале и/или финале рукомета али ми се не дају баш толике паре. Тако да ћу да покушам са клаџом ових дана.

9. Upravo obrisah definiciju koja je ekstra, a ispade plagijat, buhuhu :|

10. Ja da se ijadnim da ne mogu da zaspim. Pu!

11. Dub
    NASLOVNE SU SRANJE! RADITE SVOJ POSAO BOLJE!

Дај линк да мећемо по твом избору :)

12. Ne mogu ni ja spavati, puštam film.

13. A ja ću Zaz - La fee i Port Coton

14. Upravo obrisah definiciju koja je ekstra, a ispade plagijat, buhuhu :|

Osjećam se krivom. :(

15. imam probleme sa nesanicom, OPET

16. Спавам од два ујутро до 6 и не могу више, мора да је од силног шећера са славе...

17. uopste ne volim slipknot. stavio sam njihovu sliku i nalog mi se zove maggot iz drugog razloga... kad sam bio mali jeo sam crve pa su me djeca zvala crvko :(

18. Mnogo me bocka etiketa od džempera po vratu i tako ceo dan, sada me onako hvata jeza kao pred temperaturu.

19. Nato makaze i ukloni đubre. Ja to obavezno radim čim osetim da me nešto bode i žulja po vratu.

20. Pa ne mogu, skroz je prošiveno, a i na poslu sam. Šta ako napravim rupu? Jedva čekam da stignem kući!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.