Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Vidro, menjaj boju kose, nema ti druge :))
pa fakat ličiš, nema šta da se doda :)
A ličiš stvarno, jebiga. :)
Ličiš, ličiš. :)
ahahhahaha, a bokte, ja tražim slamku spasa ovd', a vi još gori! :)))
РЕЦИ ВИДРО!!!!!!!!!!!! ПАЦОВ НЕПОГРЕШИВИ БОГ ОТАЦ СТВОРИТЕЉ!!!!!! ЈЕСАМ РЕК'О??? Ј Е С А М Р Е К ' О В И Д Р О ? ? ?
TOE ZATO ŠTO SI MI UNIŠTILA ŽIVOT ONOM SLIKOM! HUREM!
Možeš da šalješ sliku na fejs na ono takmičenje za dvojnicu, možda dobiješ neki put u Tursku ovo-ono.
Hurem jedina dobra riba u celoj seriji, nemoj da kukaš nego nađi nekog Sulejmana da te pospe dukatima :)
pacove, ti si kriv za sve!
odo' da se šišam naćelavo i farbam u crno!
doduše, tad ću ličit' na sulejmana..
mene klinkice porede sa nekim turčinom brkonjom iz te serije. smoriše...
Nemoj u crno, onda ćeš biti kao ona Mahidevran, Mahirevdan, Mahinešto... :))
Hurem jedina dobra riba u celoj seriji, nemoj da kukaš nego nađi nekog Sulejmana da te pospe dukatima :)
Hurem ? njaaaaaaaaaaah. Hatidže prepička.
Који сам ја краљ еј, али откада ја причам да си иста нека муслиманка и сада се обистинило! ЈА, ПРОРОК.
Елем, стварно си иста Моћна Султанија Хурем кекекекекеке
ahahahah, to mi je i taj konobar rekao!
cure vole kad brkovi Žarehttp://www.youtube.com/watch?v=2mziARdwbaY i Goce :)
i pjevaju "brko brkane moj omiljeni krkane "
Неаш фрке. Ја трипујем да си ко Саша Греј.
E a realno Hurem i nije neka riba, Sulejmane debilu zašto ćeš ubiti Ibrahima dechko ?!
daj vidro stavi tog brkatog